Skocz do zawartości

Wyspa Sobieszewska???

Maniek7_2006

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Mam pytanie gdzie najlepiej wybrać się na tej wyspie(bo nie jest mała), ponoć najlepiej szukać w pasie nadmorskim (wydmy itp.) ale nie znalazłem żadnych opisów( na forum też szukałem), czy ktoś mógłby mnie nakierować troszkę.
Jadę pociągiem więc raczej nie ma mowy żeby wyskoczyć na samą mierzeję więc pozostaje mi tylko wyspa:(

Z góry dziękuje za wszelaką pomoc

PozdrO
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam

Czy naprawdę nikt nic nie wie? Prosiłbym też o jakieś informacje o Stogach k. Gdańska.

PozdrO

PS. Szukałem w necie i na forum i nic ciekawego o tych terenach nie znalazłem
Napisano
jedyne co moge powiedzieć to to że wyspa była utrzymana do 8 maja, a ludzie w tym czasie wszystko grzebali w ziemi i wyrzucali

Pozdrawiam
Napisano
Bardzo Prosze o pomoc, mam jeszcze tydzien do wyjazdu, chociaż podajcie tytułu jakichś książek o tych terenach, zanim zapytałem Was, szukałem w necie, w ksiegarni, w bibliotece i nic nie znalazłem, żadnego ciekawego opisu, zadnej ciekawej ksiązki.

Pomóżcie

Z góry dzięki

PozdrO
Napisano
A tak se z nudów wstukałem w wyszukiwarkę słowo wyspa sobieszewska i co otrzymałem?http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=artykuly&artykul=mierzeja.
Lenistwo?Wstyd panie kolego wstyd.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie