Skocz do zawartości

Bounty hunter Fast tracker-wasze opinie

blaszak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich!
Od jakiegoś czasu chodzę z wykrywaczem BH Fast Tracker.
Nigdzie jednak nie znalazłem żadnych przybliżonych w miarę realnych osiągów tego wykrywacza.Czy ktoś z szanownych kolegów śmiga z tą wykrywką??Dajcie znać co i z jakiej głębokości wyciągnęliście.
Pozdrawiam!!
Napisano
Miałem kiedyś BH IV.Jest on że tak powiem (w żarcie oczywiście) jedną półkę wyżej od -Fast-. Kilka ciekawych rzeczy nim wyciągnąłem.Fast ma chyba troszkę mniej rozbudowaną dyskryminację i dwa pokrętła Czułość i dyskryminacja.Zasięgi ma chyba takie jak i BH IV czyli nie za specjalne.pozdro
Napisano
ja chodzilem na quick draw2 i na traker4, ten pierwszy jest podobny do twojego, i powiem ze byl calkiem fajny, tylko monetke slabo wyczuwał w lesie, no chyba ze jakąś wielką:)ale za to na polu był nie zły,swietnie brał guziczki,monetki. i jedno co było w nim naprawde rewelacyjne to dyskryminacja.pozdrawiam
Napisano
sory fast tracker to ten naj prostszy z trackerów??? hmmm to podobny jest zasiegiem do tracker4 raczej...
a więc można chodzic tylko cewką to trzeba ,,szorowac,,:)
Napisano
na monetki,łuski i guziki jest owszem dobry,ale to niestety jedyne rzeczy jakie nim znajduję.Czy jest jakaś możliwość ulepszenia w celu poprawienia osiągów??Czy jeśli chodzi się bez dyskryminacji to zasięg w grunt jest większy?
Napisano
jest dokładnie tak, zasieg sie poprawia,,ale przygotuj sie na kopanie wszystkiego. Ja bez dyskryminacji znajdywałem gwozdzie,,ale i małe srebrne cieniutkie monetki takie jak solidy,,to zależy od terenu w którym chodzisz:)
Napisano
Wiem jak to jest bo na początku śmigałem z armandem :) nakopałem się przy nim że hoho:)
Czy udało wam się trafić coś fajnego BH i na jakich głębokościach?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie