Mariusz Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 Witam,Mam pytanie do kolegów z Wrocławia. Byliśmy ostatnio u znajomych we Wrocławiu i wybraliśmy się na spacer do Parku Wschodniego. Znalazłem tam taki otot obiekt. Na zdjęciach lotniczych widać ślad po nieopodal biegnącej starej linii kolejowej i stojącym nieopodal moście kolejowym. Czy to (jak myślę) stanowisko plot?PozdrawiamMariusz
janek_toruń Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Moim zdanie to nie plot, a co to ciekawe
jack61 Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Mam to szczescie ze mieszkam we Wrocławiu i jeszcze tego obiektu nie widzalem jednak w to miejsce sie udam w najbilzszym czasie, jednak uwazam Ze nie jest to obiektobrony plot udam sie w okolice aby wyko0nac zdjecia wiez radarowych i baraków w okolicy .Znam miejsce gdzie znajduje sie kilkanascie fundamentów poi barakach oraz kilka podstaw wież pod anteny radarowe .Mam propozycje co do galerii ale to na forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.