xender Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Napisano 16 Czerwiec 2007 Witam wszystkich.Proszę o poradę w kwestii wykrywacza - zresztą w takim dziale piszę :) co by nie dostać ostrzeżenia :)Czytam to forum od bardzo długiego okresu i ... dorosłem" do zakupu swojej pikawki".Nie mam zielonego pojęcia jak (i czy) się wkręcę więc mam konkretne pytanie - Bounty Hunter VLF - CZY - PENETRATOR firmy ARMAND. CEL - monetki i może od czasu do czasu - militarka ;)Zanim coś odpiszecie - za co z góry będę wdzięczny to chciałem powiedzieć że decyzja spadła na mnie jak grom z jasnego nieba -jak to się człowiek może sam zadziwić ?? Wyjeżdżam w środę na 2 tygodnie nad może i chciałem już pobiegać po plaży. Oda razu napiszę - nigdy nie miałem w ręku nic co pika ( oprócz budzika )Wykrywacze o których napisałem znalazłem na allegro - są z mazowieckiego i dlatego mi pasują bo najpóźniej muszę go kupić do wtorku. Wiem że może wszystko na wariackich papierach ale już taki mam styl działania ;) Najpierw kupuję a potem się zastanawiam po kiego walca to kupiłem ... po jakimś czasie okazuje się że decyzja była podjęta w odpowiednim czasie i z odpowiednią szybkością .Reasumując jestem w Wawy szukam wykrywacza dla początkującego ( byle nie MD lub kingsonic ... marzenie ACE 150 ale ... ) termin zakupu do wtorku . Poradźcie - mogę się odwdzięczyć wiedzą w zakresie wiatrówek i osprzętu oraz ... dobrymi cenami na w/w asortymentPozdrawiam i sorki za wywód i z góry dzięki za wszelkie info i help xender
Darek419 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Ile kaski możesz przeznaczyć maxymalnie.pozdro.
xender Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 WitamMam jakieś 350 :( ( tak około zależy co będzie jakbym trafił ACE 150 to bym dołożył ale na nowy za 600 mnie nie stać ) Acha Bounty już wypadł ale za to jest do kupienia Mirakl 38CX . Co brać bo mam mało czasu ??Pozdrawiam xender
Darek419 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Gościu od Mirakla coś sciemnia sprzęt niby sprawny, tylko wtyczka troszkę obluzowana.W sumie jedna z najważniejszych rzeczy.Ale do rzeczy.Za tę kaskę wielkiego wyboru nie ma.Bierz BH VLF.Może coś tym znajdziesz.Pozdro.
xender Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 Dzięki za info a propos mirakla . Acha zmiana planów tzn. koszta zwiększają się do 500 - może ktoś się skusi żeby oddać swoją 150 ?? Tak się na nią uparłem - i chyba dobrze bo z tego co czytałem na forum jest to najlepsze optimum dla początkującego żeby się nie zraził na początek ?? a może BOUNTY HUNTER Tracker II ??Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za zaiteresowaniexender
Darek419 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Dorzuć jeszcze 100 zyła i masz nowego ACE 150 i to jest właśnie to.pozdro.
xender Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 No właśnie i w tym problem. Już tych 100 nie dam rady :( Może ktoś z forumowiczów z wawy lub okolic nie chce swojego starego i parszywego " ACE 150 i chciałby bardzo mi go sprzedać :) ?? I na koniec bo nikt nie odpowiedział czy ACE 150 to idelany wybór i czy dam sobie z nim radę ??Pozdrawiam xender
igor02 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Witamxender a nie możesz zamówić asiora150 i poprosic żeby ci go kurier dostarczył na adres tam gdzie się wybierasz. Myślę, że każdy dystrybutor pójdzie Ci na rękę.POzdro
xender Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 No właśnie tu jest problem że nowy kosztuje 600 a ja mam max 500 :( Najchętniej kupiłbym używany - po prostu nie wiem czy to nie będzie zakup na 1 miesiąc i po prostu nie chciał bym dostać za dużo przy sprzedaży.Jeżeli ACE 150 BH tracker II są w podobnych kosztach to co brać ??Pozdrawiam xender
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.