Skocz do zawartości

Istnieje cos lepszego od Garretta ACE 250 (do 900zl)

knufi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jestem nowym uzytkownikiem tego forum.. Chcialbym zaczac swoja przygode z poszukiwaniami. Zastanawiam sie nad zakupem Garretta Ace250. Ale zanim to uczynie chce sie od Was dowiedziec czy w tej cenie nie kupie czegos lepszego? Interesuje mnie drobnica ale nie powiem ze czasem milo by bylo pobiegac po lesie. Prosze o pomoc.. Pozdrawiam.
Napisano
Na kolorek ace 250 jest naprawdę świetny - miałem go i mogę zdecydowanie polecić. Niestety nie szukałem nigdy militarki więc w tym temacie się nie wypowiadam.
Napisano
Witam.Ja na dzien dzisiejszy chodze z whites'em spectrum XLT przed nim kilka modeli mialem i kilka widzialem w akcji takze proponuje na poczatek sprzet w miare prosty w obsludze.Mój kolega chodzi RUTUS SOLARIS i musze przyznac ze bardzo dobrze sobie z nim radzi jest poczatkujacy i wyciaga sporo ciekawych fantow.Nie wiem co zrobisz ale gdybym ja zaczynal i mial do dyspozycji 900zl bral bym RUTUSA uzywanego lub bym dolozyl 300zl i nuwka.Koledze tez doradzilem rutusa solaris i teraz jest mi wdzieczny.To naprawde bdb sprzet i tani.pozdrawiam
Napisano
dziekuje za podpowiedzi a jednoczesnie prosze o wiecej.. a co do Rutusa to wiem ze to b dobry sprzet ale jak narazie mnie na niego niestac.. mam max 900zl..
Napisano
Popytaj sie o uzywanego Rutus'a Ultre II. Nowy koszotowal tyle samo co Garrett, tyle, ze zasiegi wieksze. Sam planowalem kupno tego sprzetu, ale postanowilem kupic cos innego
  • 2 weeks later...
Napisano
No własnie zamowilem nowke Ace 250.. Teraz prosze o jakies porady na poczatek.. ewentualnie na jakich ustawieniach szukac i t d.. Pozdrawiam
Napisano
http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=456028#468772 temat byl wiele razy poruszany poszukaj troche dawalem tu nawet kiedys linki ze skanami ustawien :-) pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie