blaszak Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Jak w temacie,gdzie kupić wosk którym po oczyszczeniu konserwujecie hełmy??ile kosztuje???Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Ja stosuje czysty pszczeli. Są sklepy z produktami pszczelarskimi. Mam spore zapotrzebowanie na taki wosk bo stosuje go nie tylko do konserwacji fantów ale i do smarowania flejtuchów, przybitki i pocisków do broni czarnoprochowej. Kiedyś uprosiłem znajomego pszczelarza i dostałem około 2kg, niestety zapas już mam na wyczerpaniu ale to dobra droga zdobycia.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszak Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Drogi jest ten wosk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 ze dwa lata temu płaciłem za nieoczyszczony wosk pszczeli 12 zł/kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszak Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 ile wosku trzeba kupić na dwa garnki???Czy wystarczy rozpuścić wosk i pokryć nim hełm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Jedna świeczka wystarczy. Rozpuścić terpentyną lub na gorąco, nakładać pędzlem.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.