revolt Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 wczoraj wpadła mi w ręce taka niunia http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=5161ed796d486c67no i pytanko do specjalistówczym zakonserwować bagnet i co najważniejsze zabkę by była elastyczna i nie gniła prze następne lata.nie mam zamiaru moczyc jej w oleju jadalnym,glicerynie czy ropie. proszę o przepisy jak to zrobić by nie spieprzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 a tu sama żabkahttp://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=dfed452cb3e2c0f7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 więc czym mam zakonserwować zabkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Lanoliną.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 6 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2007 a czy lanolina po pewnym czasie nie gnije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.