kbpk Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 To jest zamek z mojego stena mk2 (dzisiaj zrobilem)
Gość Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Helo! Ja kiedys tez sie tym troszke interesowałem i znalazłem rysunki tech niczne http://www.biggerhammer.net/manuals/sten/sten.pdf tam są wszystkie przekroje itd. Pozdrawiam
Gość Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 Ja natomiast szukam rysunków do MG 42 jali ktos ma to będe wdzięczny :)
Gość Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Do exodusa i innych zainteresowanych.Mam skany instrukcji Browninga wz. 28, kbk wz. 98, kbk wz. 29, Visa i kilka innych . Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt.
Gość Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Do exodusa!!!W sprawie instrukcji proszę o kontakt rado73@wp.pl.Lub na www.kiermasz.pl(tam wystawiam składankę Wojna Obronna 1939 - Broń żołnierza polskiego).Na tej składance skany instrukcji broni używanej we wrześniu 1939 przez polskich żołnierzy.
Gość Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 A co to za skany ??? czyżby wersje zrobione przez kolegę Wojtka001 z Allegro? Nie rozumiem czemu nie zamieściłeś wypiski?? co tam jest tylko cyt skany instrukcji"Jezeli to te same pliki to to poprostu śmiech, w nich sobie można najwyżej rysunki poogladać, z tekstem są trudności w odczytaniu czegoklolwiek, na dodatek niektóre strony poskanowane z odchyleniem 40 stopni od pionu.Jeżeli się mylę to sorry.Pozdrawiam
Gość Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 Nie wiem czy są to skany robione przez kolegę Wojtka z allegro (chociaż faktem jest że niektóre pozostawiają wiele do życzenia).Zresztą uważam że lepszy wróbel w garści niż gołab na dachu. A swoją drogą chciałem pomóc nie chcąc nic w zamian (śmiech na sali prawda!!!)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.