siwyr Napisano 27 Maj 2007 Autor Napisano 27 Maj 2007 intresują mnie miejsca ,w których można po kopać".Wiem że teren wojskowy jest niedostępny,nie tylko ten ogrodzony i oznakowany i przewodnicy żołnierze zawodowi są nie przychylni kopaczom.Ale może są pola lasy po zachodniej stronie Biebrzy na których oni nie mają władzy.Pozdro.
Marcin z Lasu Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Tam gdzie nie ma wojska - jest Park Narodowy (na szczęście) - więc z deszczu pod rynnę...Wydaje mi się, że okolice fortu zarzecznego są poza Parkiem. Ale tam z kolei mnóstwo niedzielnych turystów...
nurzec Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Tak odbiegajac od tematu to powiem" że fanty związane z Twierdzą Osowiec można trafić w różnych miejscach. Wiosną br. koło Siemniatycz został znaleziony nieśmiertelnik 5 roty Osowieckoj Krepostnij Artylerii 99. Nurzec
siwyr Napisano 28 Maj 2007 Autor Napisano 28 Maj 2007 Dzięki za informację teraz mam najbliżej do Osowca więc będę kombinował po swojemu.Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.