SPIDER Napisano 27 Maj 2007 Autor Napisano 27 Maj 2007 Witam wszystkich farumowiczów .Który z wymienionych wykruwaczy jest najlepszy , pod wzgledem wniwersalnośći zasieg na koloreki i na militarke . {z stamdardową cewką}Niech wypowiedza śię pośiadacze tego sprzentu. NIECH MOC BENDZE Z WAMI>>>POZDR >>>>
dominer Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 http://www.staffsmetaldetectors.co.uk/depth_test.htm mysle ze ten link to ciekawa zbiorcza pozycja , chociaz zeby odpowiedziec jednoznacznie na tak zadane pytanie trzeba by bylo byc posiadaczem obu sprzetow jednoczesnie w innym wypadku mozna sie spodziewac stronniczosci bo jak wiadomo kazdy bedzie zachwalal to co posiada :) no chyba ze jest posiadaczem wykrywacza z serii MDxxxx xD
oskar-markiewicz Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 Ciężka sprawa... Kolega ma XLT a ja GTI2500, po wspólnych wypadach, dowiedzieliśmy się dosyć dużo o tych sprzętach. Chodź ciężko je ze sobą porównac. XLT jest troche utrudniający a GTI dosyc ciężki(kwestia przyzwyczajenia) a przy poszukiwaniach wokół metalowych śmieci często błędnie wskazuje. XLT jest delikaniejszy, kolega już ma problemy z wyswietlaczem, ja ich nie mam(odpukac). Co do zasięgu są niemal identyczne. Jeśli ktoś miał GAREETTA to polecam mu GTI 2500, a kto WHITESA polecam XLT. Obydwa te sprzęty są świetne. PozdrawiamOskar
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.