Gość Napisano 12 Czerwiec 2002 Share Napisano 12 Czerwiec 2002 W gazecie wyczytałem wczoraj, że kopacze namierzyli an lotnisku lotniczą 100-kilogramowkę z ebonitowym/czułym, co zresztą pewnie wiecie, zapalnikiem/. Saperzy już wywalili w powietrze to cudo a teraz biorą się za ten teren. Ponoc to Rosjanie zakopali bomby, bo to było ich lotnisko. Nie wiem czy pisać jaka to była miejscowość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 12 Czerwiec 2002 Share Napisano 12 Czerwiec 2002 lepiej nie pisz są magicy którzy to wykopują i handlują tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisga Napisano 12 Czerwiec 2002 Share Napisano 12 Czerwiec 2002 Polecam EXPRES REPORTERÓW z tego tygodnia, min. było o zbieraczach łusek na lotniczym poligonie, był też jakiś gościu co w imadło wkręcił jakiś niewybuch i teraz wygląda jak kapitan HUCK i nie może teraz nic zrobić (np. zawiązać sznurowadeł) Gorąco polecam - daje do wyobraźni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 16 Czerwiec 2002 Share Napisano 16 Czerwiec 2002 a ja jednak bym sie chcial dowiedziec co to za lotnisko :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.