Gość Napisano 19 Październik 2001 Share Napisano 19 Październik 2001 Powołując na świadków wszystkie osoby czytające forum chcę przypomnieć że autor obiecał nagrodę za kontakt a P.Piwowarczykiem.Skoro P.Piwowarczyk podał adres do siebie uważam że należy mu się owa nagroda - jak pamiętam wykrywacz metali.Jeśli P.Piwowarczyk nagrody przyjąć nie chce niech ją sceduje na \Odkrywcę\" - będzie super nagroda w kolejnym konkursie.Zainteresowanych proszę o ustosunkowanie się do tego listu.Hartmann. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Październik 2001 Share Napisano 20 Październik 2001 zgadzam się, uważam że mój tekst wysłany do Odkrywcy był najlepszy, więc wykrywacz należy się MNIE !!! zatem od razu wyslac na moj adres:Wariatkowo 66-666, ul. Szalona 20:))) :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Październik 2001 Share Napisano 20 Październik 2001 Bo jak nie, to \Werwolf\" ruszy do akcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Październik 2001 Share Napisano 21 Październik 2001 A może Autor pochwali się jakimiś innymi sukcesami niż zbieranie kwitów na innych.Panie Pilch napisz pan o swoich sukcesach w eksploracji co pan nalazł,odkrył,szukał. Rex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Październik 2001 Share Napisano 21 Październik 2001 Całkowicie popieram Pana H- wspaniałomyślnie przekazuje wykrywacz na rzecz ODKRYWCY--jESZCZE JEDNO PYTANIE: DLACZEGO USUNIĘTO MOJĄ KTÓRKA NOTATĘ I ARCYCIEKAWE WYWODY Pana AUTORA I KLABA? Czy były dla kogos nie wygodne??? TOŻ TO CENZURA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Październik 2001 Share Napisano 21 Październik 2001 Witam. Co do usunięcia tych postów. Zostały one usunięte osobiście przez moją skromną osobę. Nie dla jakichkolwiek indywidualnych przekonań, ale dla czystości ducha. Nie była to decyzja ani redakcji Odkrywcy ani innych osób. Jak już pisałem nie po to się tyle męczyłem budując ten serwis po nocach żeby zrobił się bałagan i wyciąganie brudów. Forum służy wymianie doświadczeń i integracji środowiska itp. itd. Zaczęło już pachnąć tanią sensacją i klimatem gazety \Skandale\". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Październik 2001 Share Napisano 21 Październik 2001 jakie skandale? Jaka czystość ducha? Dlaczego dajecie się podposzczać podżegaczom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Październik 2001 Share Napisano 21 Październik 2001 Jeżeli chodzi o tanią sensację- specjalnie pisząc odpowiedż na \pomówienia\" zawarte na waszym forum posłużyłem się olbrzymia ilością szczegółow, które mozna bardzo łatwo sprawdzić i zweryfikować. Pisałem to także po to, aby pewnien etap zamknąć- aby wszyscy o pewnych wydarzeniach mieli pewną jasnośc i aby już nigdy nie pojawił się jakiś \KLABA\", czy autor, który dysponuje jakimiś tam rewelacjami. Rozumiem solidarność Pana Bociana do swoich stałych współpracowników, ale przy publicznej debacie powinien kierować się przedewszystkim obiektywizmem. Pragne przypomnieć, ze w przeciwieństwie do większości autorów podpisałem się pod swoimi \ notatkami\" pełnym imienie i nazwiskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Październik 2001 Share Napisano 21 Październik 2001 wszytskiego bym sie spodziewal, ale nie cenzury w forum storzonym nie dla jego tworcow, a uzytkownikow! Sprawe nagrody pozostawie otwarta do czasu przywrocenie wywalonych z forum opini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Październik 2001 Share Napisano 21 Październik 2001 Przyjacielu Bocian! Czy tworzona stona Auto-Gum jest podwykonywana z Mrozem przez Pana ? Czy sie myle?Wlascicielem Auto-Gum na Zaspie jest Jaroslaw- czlonek wladz fundacji. Jak to mozna pogodzic- z jednej stony wyrzucanie z formum niewygodnych materialow miedzy innymi o jednym ze swoich klijetow, a ludzka rzetelnosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Listopad 2001 Share Napisano 2 Listopad 2001 Pan Bocian nie odpowiedział:Przyjacielu Bocian! Czy tworzona stona Auto-Gum jest podwykonywana z Mrozem przez Pana ? Czy sie myle?Wlascicielem Auto-Gum na Zaspie jest Jaroslaw- czlonek wladz fundacji. Jak to mozna pogodzic- z jednej stony wyrzucanie z formum niewygodnych materialow miedzy innymi o jednym ze swoich klijetow, a ludzka rzetelnosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.