Gość Napisano 11 Czerwiec 2002 Napisano 11 Czerwiec 2002 poszukuje wesolej paczki z wykrywaczami na teren w okolicach warszawy jest pare fajnych miejsc osobiscie zlazilem caly wieliszew i nieporęt pozostaly bardzo ciekawe okolice radzymina , posiadam dosyc slaby sprzet ale jak na taki mam fajne znaleziska , oczywiscie nie chodzi tylko o wykopki bo przeciez liczy sie tez spedzenie milo czasu na poszukiwaniach nawet jak nie sa owocne -czesc
Gość Napisano 11 Czerwiec 2002 Napisano 11 Czerwiec 2002 Cześć Mirek, Zobacz co się kręci pod tematem \Czy ktoś byłby zainteresowany\" na tym forum. Wszak Legionowo jest niedaleko Twoich miejsc poszukiwań. Pozdrawiam PSJ
Gość Napisano 11 Czerwiec 2002 Napisano 11 Czerwiec 2002 Cześć, jestem z pod Radzymina ( Marki ) i chętnie miło spędzę czas na wykopkach. Dysponuję własnym sprzętem. Odezwij się na privie.
Gość Napisano 12 Czerwiec 2002 Napisano 12 Czerwiec 2002 Witam, jestem z Marek i mógłbym się podłączyć do was. Razem z kolegą Wittmanem szukaliśmy już w tamtych rejonach i muszę przyznać, że pomimo dużej penetracji tego rejonu można jeszcze wykopać ładne fanty. Pozdrawiam i czekam na info.
Gość Napisano 12 Czerwiec 2002 Napisano 12 Czerwiec 2002 Mieszkałem kilka lat w tamtej okolicy a i teraz mam zupełnie blisko ( kopałem pod Markami w niedzielę).Chetnie sie spotkam celem wymiany doświadczeń a i sam służę pomocą.
Gość Napisano 12 Czerwiec 2002 Napisano 12 Czerwiec 2002 fajniusio wiec proponuje abysmy sie jakos spotkali na wspolna wyprawke postaram sie to jakos skoordynowac cieszy mnie fakt ze sie nas kilku uzbieralo podaje namiary mirko1@idea.net.pl napiszcie kiedy mozecie wyruszyc ja praktycznie moge w srodku tygodnia jak i w weekend , proponowane terminy to -niedziela 16.06 lub srodek tygodnia
Gość Napisano 13 Czerwiec 2002 Napisano 13 Czerwiec 2002 koledzy zdecydowanie po konsultacjach z reszta zalogi proponuje wypad w przyszla sobote powodowane to jest tym ze nie wszyscy moga znalezc czas w ten weekend jak i wsrodku tygodnia dajcie znac w poniedzialek co wy na to mam na mysli sobote 22.06 jak by co to [prosze o sms 502823914,lub mirko1@idea.net.pl pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.