Skocz do zawartości

radzymin ,wieliszew ,nieporęt,

Gość mirek kulesza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
poszukuje wesolej paczki z wykrywaczami na teren w okolicach warszawy jest pare fajnych miejsc osobiscie zlazilem caly wieliszew i nieporęt pozostaly bardzo ciekawe okolice radzymina , posiadam dosyc slaby sprzet ale jak na taki mam fajne znaleziska , oczywiscie nie chodzi tylko o wykopki bo przeciez liczy sie tez spedzenie milo czasu na poszukiwaniach nawet jak nie sa owocne -czesc
Napisano
Cześć Mirek,
Zobacz co się kręci pod tematem \Czy ktoś byłby zainteresowany\" na tym forum. Wszak Legionowo jest niedaleko Twoich miejsc poszukiwań.
Pozdrawiam PSJ
Napisano
Cześć, jestem z pod Radzymina ( Marki ) i chętnie miło spędzę czas na wykopkach. Dysponuję własnym sprzętem. Odezwij się na privie.
Napisano
Witam, jestem z Marek i mógłbym się podłączyć do was. Razem z kolegą Wittmanem szukaliśmy już w tamtych rejonach i muszę przyznać, że pomimo dużej penetracji tego rejonu można jeszcze wykopać ładne fanty. Pozdrawiam i czekam na info.
Napisano
Mieszkałem kilka lat w tamtej okolicy a i teraz mam zupełnie blisko ( kopałem pod Markami w niedzielę).
Chetnie sie spotkam celem wymiany doświadczeń a i sam służę pomocą.
Napisano
fajniusio wiec proponuje abysmy sie jakos spotkali na wspolna wyprawke postaram sie to jakos skoordynowac cieszy mnie fakt ze sie nas kilku uzbieralo podaje namiary mirko1@idea.net.pl napiszcie kiedy mozecie wyruszyc ja praktycznie moge w srodku tygodnia jak i w weekend , proponowane terminy to -niedziela 16.06 lub srodek tygodnia
Napisano
koledzy zdecydowanie po konsultacjach z reszta zalogi proponuje wypad w przyszla sobote powodowane to jest tym ze nie wszyscy moga znalezc czas w ten weekend jak i wsrodku tygodnia dajcie znac w poniedzialek co wy na to mam na mysli sobote 22.06 jak by co to [prosze o sms 502823914,lub mirko1@idea.net.pl pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie