Manlicher Napisano 21 Maj 2007 Autor Napisano 21 Maj 2007 Witam.Jak w temacie.Za pomoc z gory dziekuje.pozdroP.S Bogdan to nie u Ciebie znaleziona tylko na naszych terenach.
Anarchista Napisano 21 Maj 2007 Napisano 21 Maj 2007 Księstwo Ziębicko-Oleśnickie 1621, Henryk Wacław i Karol Fryderyk, ale nie wiem co to za nominał (24 krajcary??). Jeśli podasz średnicę może to pomoże komuś określić nominał.
Manlicher Napisano 21 Maj 2007 Autor Napisano 21 Maj 2007 Srednica tej monety to ~29mmA wie ktos moze jaka ma w przyblizeniu wartosc w takim stanie?Dzieki Anarchistapozdro
Manlicher Napisano 22 Maj 2007 Autor Napisano 22 Maj 2007 Nikt na 100% nie wie co to za moneta dokladnie???:/
Igor Grożny Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Ale po co się tłumaczysz jakbyś miał coś na sumeniu. Ja też znalazłem monetke. Zaraz po waszym odjeżdzie pojechałem na tą miejscówke co wam pokazałem- tyle że tylko ja tam jak narazie znajduje innym to nie idzie. Co do wyjazdu na L...... musimy to odłożyć bo gram w piłke( kontuzja wyleczona). Darz grunt
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.