Skocz do zawartości

Nie ma chętnych do grupy koszalińskiej?

Gość Maniura

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Niezwykle dziwnie to wygląda. Czytam jak to ludzie potrafią się zorganizować (Toruń, Kalisz z Ostrowem), a na pomorzu środkowym cisza jak makiem zasiał. Czyżby ludziska się wystraszyli Ustawy. Jest nas w porywach czterech - i mam nadzieję, że się w końcu ockniecie.
Pozdrawiam.
Napisano
Pilnuj, aby ten post nie zszedł z czołówki forum. Zachęcaj, namawiaj. Ja podałem nr telefonu i chętni do przystąpienia dzwonią do mnie.
Kalisz i Ostrów życzą powodzenia.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Dzięki imienniku. Zauważyłem pewną prawidłowość. Na południu jest Was więcej zainteresowanych (vide: Poznajmy się), bezsprzecznie ciekawsze tereny ...
Napisano
Dzięki imienniku. Zauważyłem pewną prawidłowość. Na południu jest Was więcej zainteresowanych (vide: Poznajmy się), bezsprzecznie ciekawsze tereny ...
Napisano
A wiesz nie zastanawiałem się nad tym, ale coś w tym jest. Niemniej cieszy mnie, że ludzie się organizują. W świetle ustawy, która weszła dziś w życie, tylko razem możemy coś zdziałać.

Jeszcze raz życzymy powodzenia. Jak będziemy mogli, to Wam pomożemy.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Może zadziała przekora. Teraz kiedy nie można (ustawa) szukać zaczniemy się konsolidować. Otrzymałem wieści z Poznania. Kolega chce nas wspierać choć dwa razy do roku. Miłe. I świadczy o tym, że można ruszyć w obcy" teren na gościnne występy" niejako za aprobatą gospopdarzy.
Napisano
Gratulacje. Widzę, że wam się udaje. Ja osobiście uważam, że razem można więcej. Powinniśmy się więc organizować.
Odnośnie gościnnych występów" za aprobatą gospodarzy, widzę że zaczynacie z powodzeniem tworzyć kodeks etyczny" poszukiwacza.

Jak pisałem wcześniej jeżeli potrzebujecie pomocy w organizacji, to chętnie pomożemy. A w przyszłości może spotkamy się w celu wymiany doświadczeń, ewentualnie wspołnych poszukiwań.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Zawsze to ezpieczniej" i bez nerwów, szukać czegoś na nie swoim terenie mając aprobatę ubylców", wiedząc, że jakby co można liczyć na ich pomoc (bezinteresowną!!) Służy to wymianie doświadczeń i buduje więzi skutkujące w środowisku. Trzeba sobie pomagać. Podkreślam - bezinteresownie. Zauważyłem ogólny brak bezinteresowności (patrz prawa autorskie - zdjęcia, sam wysłałem 2 płyty ze zdjęciami >Darłowo 2003 i Grunwald< do O. nie licząc na na tantiemy. Dla mnie to wszystko to pasja a nie sposób na zarobek.
Co do ewentualnej pomocy to przyjmę każdą, a spotkanie w przyszłości celem wymiany doświadczeń i dalszej integracji jak najbardziej.
Pozdrawiam M.
Napisano
Zawsze to ezpieczniej" i bez nerwów, szukać czegoś na nie swoim terenie mając aprobatę ubylców", wiedząc, że jakby co można liczyć na ich pomoc (bezinteresowną!!) Służy to wymianie doświadczeń i buduje więzi skutkujące w środowisku. Trzeba sobie pomagać. Podkreślam - bezinteresownie. Zauważyłem ogólny brak bezinteresowności (patrz prawa autorskie - zdjęcia, sam wysłałem 2 płyty ze zdjęciami >Darłowo 2003 i Grunwald< do O. nie licząc na na tantiemy. Dla mnie to wszystko to pasja a nie sposób na zarobek.
Co do ewentualnej pomocy to przyjmę każdą, a spotkanie w przyszłości celem wymiany doświadczeń i dalszej integracji jak najbardziej.
Pozdrawiam M.
Napisano
A ja mieszkam w Kretominie. Nie chodzę z piszczałką, ale intersuję się historią Pomorza, fortyfikacjami i podziemnymi obiektami. Jeżeli jest miejsce dla takich jak ja to składam akces.

Grzesiek Maliszewski
Napisano
Witam Cię Grzechu. Posiadanie wykrywacza nie jest wyznacznikiem przynależności do tworzącej się w bólach grupy. Mile widziany jest każdy zapaleniec, poszukiwacz wszystkiego (głównie przygody). Szukajcie a ... znajdą was.
Zdaje się, że powinniśmy wzyznaczyć już jakiś konkretny termin spotkania. Czekam na propozycje. Gdzie i kiedy?
M.
Napisano
Witam! To podajcie jakis przyblizony termin, wtedy zainteresowani beda mogli sie wypowiedziec czy im on odpowiada, ewentualnie wyznaczyc jakis inny. Pozdrawiam i czekam na propozycje. Bisik
Napisano
Cze. Jak zawsze weekend. Odezwał się Kacper proponuje sobotę. Ja jeszcze nie wiem czy nie będę pracował w sobotę - okaże się w piątek. Wstępnie sobota tj. 22 list. Pozdrawiam Maniura.
Napisano
Czesc! Powiedzcie gdzie i o ktorej godzinie mielibysmy sie spiknac? Moze uda mi sie tez do Was dolaczyc. Pozdrawiam. Bisik
Napisano
No LeoN jesteś nareszcie. Kontaktował się ze mną wczoraj Kacper. Proponuje spotkanie przy piwie. Może gdzieś w pubie. W grę wchodzi niedziela - jak dla mnie.
Pozdrawiam - Maniura
Napisano
Witam! To kiedy wkoncu ten mini zlocik" sobota czy niedziela(od tego zalezy moja obecnosc) i o ktorej, no i oczywiscie gdzie to ma byc. Martwi mnie troche brak odzewu ze strony innych osob. Ale mam nadzieje ze wszyscy wymienieni dopisza i zaszczyca nas swoja obecnoscia. Pozdrawiam. Bisik
Napisano
Witam,
sobota, godzina 18 w pubie kpt Nemo (u Kudelskich tj. ul. Zwycięstwa vis a vis pazażu Cegielskiego, brama obok restauracji Buongiorno). Będzie Kacper, LeoN, ja i ...
Ciężko się skrzyknąć ze względu na rózny dostęp do netu i różne możliwości czasowe.
Pozdrawiam
Maniura 603687033

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie