Gość Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Niezwykle dziwnie to wygląda. Czytam jak to ludzie potrafią się zorganizować (Toruń, Kalisz z Ostrowem), a na pomorzu środkowym cisza jak makiem zasiał. Czyżby ludziska się wystraszyli Ustawy. Jest nas w porywach czterech - i mam nadzieję, że się w końcu ockniecie.Pozdrawiam.
Mariusz Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Pilnuj, aby ten post nie zszedł z czołówki forum. Zachęcaj, namawiaj. Ja podałem nr telefonu i chętni do przystąpienia dzwonią do mnie.Kalisz i Ostrów życzą powodzenia.PozdrawiamMariusz
Gość Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Dzięki imienniku. Zauważyłem pewną prawidłowość. Na południu jest Was więcej zainteresowanych (vide: Poznajmy się), bezsprzecznie ciekawsze tereny ...
Gość Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Dzięki imienniku. Zauważyłem pewną prawidłowość. Na południu jest Was więcej zainteresowanych (vide: Poznajmy się), bezsprzecznie ciekawsze tereny ...
Mariusz Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 A wiesz nie zastanawiałem się nad tym, ale coś w tym jest. Niemniej cieszy mnie, że ludzie się organizują. W świetle ustawy, która weszła dziś w życie, tylko razem możemy coś zdziałać.Jeszcze raz życzymy powodzenia. Jak będziemy mogli, to Wam pomożemy.PozdrawiamMariusz
chevell Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 jestem z pily daleko? wiosna trzeba pospacerowac
Gość Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Może zadziała przekora. Teraz kiedy nie można (ustawa) szukać zaczniemy się konsolidować. Otrzymałem wieści z Poznania. Kolega chce nas wspierać choć dwa razy do roku. Miłe. I świadczy o tym, że można ruszyć w obcy" teren na gościnne występy" niejako za aprobatą gospopdarzy.
Mariusz Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Gratulacje. Widzę, że wam się udaje. Ja osobiście uważam, że razem można więcej. Powinniśmy się więc organizować.Odnośnie gościnnych występów" za aprobatą gospodarzy, widzę że zaczynacie z powodzeniem tworzyć kodeks etyczny" poszukiwacza.Jak pisałem wcześniej jeżeli potrzebujecie pomocy w organizacji, to chętnie pomożemy. A w przyszłości może spotkamy się w celu wymiany doświadczeń, ewentualnie wspołnych poszukiwań.PozdrawiamMariusz
Gość Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Zawsze to ezpieczniej" i bez nerwów, szukać czegoś na nie swoim terenie mając aprobatę ubylców", wiedząc, że jakby co można liczyć na ich pomoc (bezinteresowną!!) Służy to wymianie doświadczeń i buduje więzi skutkujące w środowisku. Trzeba sobie pomagać. Podkreślam - bezinteresownie. Zauważyłem ogólny brak bezinteresowności (patrz prawa autorskie - zdjęcia, sam wysłałem 2 płyty ze zdjęciami >Darłowo 2003 i Grunwald< do O. nie licząc na na tantiemy. Dla mnie to wszystko to pasja a nie sposób na zarobek.Co do ewentualnej pomocy to przyjmę każdą, a spotkanie w przyszłości celem wymiany doświadczeń i dalszej integracji jak najbardziej.Pozdrawiam M.
Gość Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Zawsze to ezpieczniej" i bez nerwów, szukać czegoś na nie swoim terenie mając aprobatę ubylców", wiedząc, że jakby co można liczyć na ich pomoc (bezinteresowną!!) Służy to wymianie doświadczeń i buduje więzi skutkujące w środowisku. Trzeba sobie pomagać. Podkreślam - bezinteresownie. Zauważyłem ogólny brak bezinteresowności (patrz prawa autorskie - zdjęcia, sam wysłałem 2 płyty ze zdjęciami >Darłowo 2003 i Grunwald< do O. nie licząc na na tantiemy. Dla mnie to wszystko to pasja a nie sposób na zarobek.Co do ewentualnej pomocy to przyjmę każdą, a spotkanie w przyszłości celem wymiany doświadczeń i dalszej integracji jak najbardziej.Pozdrawiam M.
Gość Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 A ja mieszkam w Kretominie. Nie chodzę z piszczałką, ale intersuję się historią Pomorza, fortyfikacjami i podziemnymi obiektami. Jeżeli jest miejsce dla takich jak ja to składam akces.Grzesiek Maliszewski
Gość Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Witam Cię Grzechu. Posiadanie wykrywacza nie jest wyznacznikiem przynależności do tworzącej się w bólach grupy. Mile widziany jest każdy zapaleniec, poszukiwacz wszystkiego (głównie przygody). Szukajcie a ... znajdą was.Zdaje się, że powinniśmy wzyznaczyć już jakiś konkretny termin spotkania. Czekam na propozycje. Gdzie i kiedy?M.
wojna1939 Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Okazuje się, że z różnych względów (dostęp do netu?) ludziska są mało aktywni. A czas przemija ...
BISIK Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Witam! To podajcie jakis przyblizony termin, wtedy zainteresowani beda mogli sie wypowiedziec czy im on odpowiada, ewentualnie wyznaczyc jakis inny. Pozdrawiam i czekam na propozycje. Bisik
wojna1939 Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Cze. Jak zawsze weekend. Odezwał się Kacper proponuje sobotę. Ja jeszcze nie wiem czy nie będę pracował w sobotę - okaże się w piątek. Wstępnie sobota tj. 22 list. Pozdrawiam Maniura.
BISIK Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Czesc! Powiedzcie gdzie i o ktorej godzinie mielibysmy sie spiknac? Moze uda mi sie tez do Was dolaczyc. Pozdrawiam. Bisik
wojna1939 Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 U mnie najwyraźniej sobota będzie pracująca. Pozostaje więc niedziela poźnym popołudniem. Jeszcze muszę dogadać gdzie.Pozdrawiam - Maniura.
wojna1939 Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 Grzecho z Kretomina. Odezwij się.Maniura.
LeoN_39-45 Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 czesc i goraco namawiam do przylaczenia sie do naszej grupki
wojna1939 Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 No LeoN jesteś nareszcie. Kontaktował się ze mną wczoraj Kacper. Proponuje spotkanie przy piwie. Może gdzieś w pubie. W grę wchodzi niedziela - jak dla mnie.Pozdrawiam - Maniura
wojna1939 Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 Wszystko plynie. Narazie w rankingu wygrywa sobota. Ja mowie tak ale wieczorem. Maniura
BISIK Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 Witam! To kiedy wkoncu ten mini zlocik" sobota czy niedziela(od tego zalezy moja obecnosc) i o ktorej, no i oczywiscie gdzie to ma byc. Martwi mnie troche brak odzewu ze strony innych osob. Ale mam nadzieje ze wszyscy wymienieni dopisza i zaszczyca nas swoja obecnoscia. Pozdrawiam. Bisik
wojna1939 Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 Witam, sobota, godzina 18 w pubie kpt Nemo (u Kudelskich tj. ul. Zwycięstwa vis a vis pazażu Cegielskiego, brama obok restauracji Buongiorno). Będzie Kacper, LeoN, ja i ...Ciężko się skrzyknąć ze względu na rózny dostęp do netu i różne możliwości czasowe.Pozdrawiam Maniura 603687033
LeoN_39-45 Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Bylem zobaczylem szkoda ze mamy tak malo czasu by sobie o tym ogadac ale kazdy ma jakies obowiazki rodzinne wiec pozostaje czekac na nastepny wypad LeoN
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.