Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Share Napisano 10 Czerwiec 2002 wiec tak mam namiary na zatopiona amunicje i karabiny wszystko jest dokladnie okreslone , namiary pochodza od bliskiego czlonka rodziny , ponoc zatopiony jest tez jakis pojazd ale moze to byc bajka , w kazdym razie niedlugo po wojnie i to do jakiegos 1955 ten moj czlonek rodziny jako smarkacz kompal sie z malolatami w tym miejscu i wylawiano duzo ciekawych zeczy , dodam ze sprawa jest na terenie warszawy , ja chcialbym nawiazac jaklis kontakt z jakimis normalnymi milosnikami broni i amunicji, nie interesuja mnie osoby z jakis holdingow lub zarabiajace na tym a tylko hobbysci , czesc sprszetow mozna by bylo oddac do muzeum wojska polskiego , oczywi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Czerwiec 2002 Share Napisano 11 Czerwiec 2002 Wiecej na priv daj znac :)nurkuje.. daj namiary na miejsce napewno sie dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwiec 2002 Share Napisano 30 Czerwiec 2002 też mam ekipe nurków jak coś to daj znac mailemTomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwiec 2002 Share Napisano 30 Czerwiec 2002 jescze raz ja zapomniałem się podpisac i dać namiar :-))P.S jestem z Trójmiasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.