Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Share Napisano 10 Czerwiec 2002 Napiszcie o swoich spotkaniach w lesie z leśnikami i policją jeżeli i taka się przyplątała.Interesuje mnie jakie mieliście konsekwencje i jak takie spotkanie wygląda.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Share Napisano 10 Czerwiec 2002 a może ktoś \zapłacił\" jakiś mandacik za rozkopywanie lasu. Pytam tak na zaś????????jakie \ ominały\" obowiazują w lesie!!!!????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwiec 2002 Share Napisano 12 Czerwiec 2002 a ta tak spotkalem borowego 1-nie uciekac 2-przedstawiac sie jako student historii badajacy praktycznie teren 1-usmiechac sie . ja trafilem na lesnego w okolicy urodzajnej w nie wypaly , a pan lesniczy nawet mnie ostrzegl zeby tu nie kopac bo moze bys kuku i grzecznie pokazal gdzie jest najwiecej okopow i stanowisk , stwierdzil -,, panie mafia lata po lasach i wykopuje rozne niewypaly a potem wysadzaja w stolicy samochody ,,wiec nie bylo tak zle , zawsze mozna sie zaslonic nieznajomoscia prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwiec 2002 Share Napisano 12 Czerwiec 2002 Tam gdzie szukam jest pelno Strazy Granicznej. Przemytnikow nie ma, turysci o tej porze to rzadkosc, wiec chlopaki zeby sie jakos rozerwac lapia poszukiwaczy. Z reguly konczy sie na sakramentalnym ie zabralem bloczka mandatowego, wiec sie wam upiecze". Lesnikow spotykam, z reguly ograniczaja sie do pouczenia o zakopywaniu dolkow. Rada jest taka, zeby przed kopaniem pojsc jednak do lesnika i go o tym powiadomic, moze ewentualnie odmowic. Ale co to znaczy w obiczu znalezisk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwiec 2002 Share Napisano 12 Czerwiec 2002 nie no zdecydowanie trzeba szanowac pania przyrode i zakopywac dolki wtedy nie beda sie lesni wpieniali , ja im sie nie dziwie poniewaz sam widzialem jamy po poltora metra glebokosci zopelnie nie zabezpieczone czym to grozi dla zwierzyny latwo sobie wyobrazic , ogolnie jak ty lesnemu tak on i tobie a i jeszcze twoim kolegom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Czerwiec 2002 Share Napisano 14 Czerwiec 2002 nieznajomosc prawa cie nie usprawiedliwia, mozesz go nie znac a i tak kare zaplacisz, prawo jest ogolnodostepne i twoim obowiazkiem jest zaznajomienie sie z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.