Mathew Napisano 16 Listopad 2003 Autor Share Napisano 16 Listopad 2003 Fajna gra. Powstał ostatnio klan tej gry. Czy ktoś z Kolegów walczy w Kozaków ? Warto, naprawdę warto, choćby po to by zobaczyć lub poprowadzić szarżę polskiej husarii. Jeśli ktoś jest chętny to możemy się zmierzyć.PozdroMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 Czy są dodatki do Kozaków z bitwami wojny siedmioletniej (Prusy vs Austria i Rosja)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 25 Listopad 2003 Autor Share Napisano 25 Listopad 2003 CzesioKozacy - Sztuka wojny - bitwa pod Hohenfridberg, Leuthen, Kunersdorf. Dostępne tylko przez multiplayer, niestety.PozdrawiamMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago Napisano 27 Listopad 2003 Share Napisano 27 Listopad 2003 Dzięki Mathew, jest to czego szukałem..fakt szkoda że multiplajer. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 27 Listopad 2003 Autor Share Napisano 27 Listopad 2003 Cze DagoW sumie moze tych bitew być więcej, bo jest kilka części i dodatków do Kozaków : - Europejskie boje - Sztuka walki - Back to war - Napoleon warJa jeszcze wszystkich nie mam. Oprócz bitew wojny 7 letniej jest również wiele innych batalii z tego okresu (multiplayer)PozdroMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 witam gra jest rewelacyjna ,mam juz ją od dawna ,chcialem powiedziec ze apoleonic wars" to jest druga czesc gry a nie dodatek do pierwszej ,teraz nie stety nie moge grac w Kozakow bo mam XP a na tym nie chodzi ,ale za to gram w American Conquest" tej samej firmy rownierz rewelacyjna polecam pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.