KacperW. Napisano 16 Listopad 2003 Autor Napisano 16 Listopad 2003 Dziś o 22.50 ma być podobno coś o Komnacie Bursztynowej. Ciekawe co znów ludzie strefy 11" odkryją. Oby tylko włosy nie jeżyły się tak jak na ich odkryciach w Riese.pozdrawiam
pol Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 Właśnie oglądam , lepszy niż poprzednie odcinki o Bursztynowej Komnacie.pozdro pol
Bil Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 i skonczylo sie tak jak zwykle szumne zapowiedzi mizerne efekty..... cale nie do wiary. Zastanawia mnie tylko jedna kwestia, jak bylo wspomniane ludzie z Rekina" sa pewni, ze trafili BK dlaczego jest o tym tak cicho ( wiadomo, ze program nie byl krecony wczoraj ). Moim zdaniem poprostu totalna klapa i dla tego bylo o tym przedsiewzieciu cicho. Z pelnym szacunkiem do JJ uwazam, ze w programie sie poprostu troche osmieszyli i jak bylo juz wczesniej wystapili po to rzeby przez pewien czas bylo troche rozglosu jacy to oni nie sa wielcy ( trzeba w koncu wyleczyc kompleksy po tylu niepowodzeniach :)). Ps. wiadomo, ze w tym przypadku nie chodzi o pieniadze na ta eksploracje jesli by to byla prawda to BK byla by juz na powierzchnipzdrAntek
Gość Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Zastanawiam się kiedy Trojanowskiemu uda się coś odnaleźć?
kudi Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Program byl rzeczywiscie fatalny jak reszta.Gdyby na Gustloffie byla komnata to wiedzieliby to ROsjanie. Po pierwsze mogl przezyc ktos z katastrofy kto wiedzial cokolwiek na temat skrzyn. Sowiecki wywiad przypalajac swiadkow ogniemwydobylby wszystkie informacje. Potem zakladajac ze czesc z nich mieszkala w DDR... Juz w latach 50 do polskich instytucji zglaszali sie Niemcy z prosba o wyjasnienia w sprawie ich rodzin. Byla mozliwosc pogadania".Rosjanie penetrowali Gustloffa przez kilka sezonow. Wydobyliby wszystko co cenne. A jesli nie oni to od chyba 1953 roku Polacy tez prowadzili poszukiwania.Takie programy wg mnie robia wiecej zlego niz dobrego, jak reszta durnych Big Brotherow...A osobiscie mam do NDW roszczenia bo 2 lata temu ukradli moj pomysl na program. BEz podziekowania. Nic. Jakby rozmow nie bylo. A ja glupi i naiwny chcialem tylko pojechac popatrzec jak go beda realizowac.pozdrrobert_kudelski
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.