der_bartosz Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 Witam? czy mógł by mi ktoś podać w jakim kolorze były malowane panzerfausty 30 kelin i jeszcze jedno jak by ktoś mógł mi podać wymiary głowicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 CZy na prawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 piaskowe albo feldgrau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 tak jak i każdy inni sprzet niemiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonder Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Panie der_bartosz temat już był poruszany na tym forum, i ładne zdjcia były itp. wystarczy tylko poszukać, ale ja tego za Ciebie nie będę robił ;/pzdr.Sonder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 18 Maj 2007 Autor Share Napisano 18 Maj 2007 No a więc Panie Sonder tak się składa, że przeglądnąłem całe forum i jakoś nie znalazłem informacji na temat dokładnych wymiarów głowicy, a z obrazków to raczej wymiarów nie wyciągnę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 to jeszcze sa wszechwiedzące google. Wpisujesz i zaznaczasz szukanie tylko grafiki. No i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 19 Maj 2007 Autor Share Napisano 19 Maj 2007 No i tak się składa, że jakoś tak nie ma bo już przerobiłem i google, jak bym wiedział jakie są wymiary lub bym znalazł dokładne wymiary to bym nie zakładał tego wątku, aczkolwiek może ma ktoś Panzerfausta 30 klein z głowicą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 19 Maj 2007 Autor Share Napisano 19 Maj 2007 A jeszcze zapomniałem szukałem nawet książek, jedną znalazłem ale to nie był ten model którego szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonder Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 No cóż.. może znajdzie się ktoś życzliwy i poda Ci te wymiary, jak nie to zawsze można spróbować zwymiarować jakiś w miarę dokładny rysunek, jednak zawsze będzie to obarczone mniejszym lub większym błędem ;(A na temat koloru to już sporo napisano i pokazano, choć oczywiście zawsze można więcej ;)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 Zostaje Ci allegro. Czasami się pojawiają 30 z głowicą albo same głowice to możesz zapytać o wymiary. Ostatnio nawet był pzf.30 klein z głowicąpzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 22 Maj 2007 Autor Share Napisano 22 Maj 2007 Mam teraz prośbę, głowice już mam, czy mógłby ktoś mi podać kolor którym pomalować ale w palecie RAL-u. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 22 Maj 2007 Autor Share Napisano 22 Maj 2007 dobra juz nie trzeba znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 Na dniach wrzucę zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.