whitedragon Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 Witam. Czy warto i jak wyprostować ten hełm. PZDR WD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitedragon Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitedragon Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 CZołg po tym przejechał czy co? ja bym się na twoim miejscu za to nie brał za dużo roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 miałem z czyms podobnym do czynienia. Nagrzewałem nad palnikiem, a potem naparzałem młotkiem do klepania blachy ąz do uzyskania odpowiedniego efektu. Ważne żeby nagrzać. Nie do czerwoności :P ale nagrzać. Stal widac jest gruba i nie powinna pęknąś.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly193 Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Witam dopiero dzisiaj się zarejestrowałem , ja bym go młotkiem nie traktował bo go całkiem zdeformujesz.Miałem podobnego i raczej bym go podgrzał lekko całego, a do ciemnej czerwieni miejsce wygięcia i próbować go naciągać (młotek z wielkim wyczuciem)i uwaga na rant bo go zaklepiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.