seroczyn Napisano 11 Maj 2007 Autor Share Napisano 11 Maj 2007 Gorąca prośba.Jeżeli posiadacie jakiekolwiek zdjęcia, materiały,dotyczące miejscowości Seroczyn pow. siedlecki. Wiem, że istnieją zdjęcia niemieckie zrobione niedługo po bitwie. Proszę o kontakt bajan22@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seroczyn Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 Tak, więc czas upływa, odpowiedzi nie przybywa. Przeszukał zdjęcia w dziale II PR i znalazłem takie ło cóś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seroczyn Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 Zdjęcie po lewej u góry, W 29 przy nie istniejącej karczmie. na placu w centrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seroczyn Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 Jeszcze nie potwierdziłem na 100% ale bardzo duże prawdopodobieństwo. Kierunek marszu przy szkole na Siedlce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seroczyn Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 Też przy szkole. Szukam oryginału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seroczyn Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2009 Witam, Czy jesteście wstanie powiedzieć co to za samochodziki niemieckie stoją widoczne na pierwszej i ostatniej fotce? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian. Napisano 6 Lipiec 2016 Share Napisano 6 Lipiec 2016 Poszukuję oryginału zdjęcia nr 2. Właściciela proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.