Gość Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Witamy,jesteśmy pod wrażeniem sobotniego spotkania w Toruniu na fortach.Bardzo, ale to bardzo nam sie podobało.Nie żałujemy tych 6 godzin spędzonych w samochodzie w drodze do i z Torunia:) Po pierwsze, to jest doskonały przykład na sprawne i sensowne działanie forum w internecie - na rzucone hasło, w ciągu paru dni skrzyknęła się załoga.Gdyby to była inna pora roku, pewnie byłby tłok:)Po drugie, była to niepowtarzalna okazja obejrzeć taki obiekt , poznać jego historie i być świadkiem odsłonięcia " korytarza prowadzącego do kopuły - chwila ciężkiej pracy (chyba nie wszystkich uczestników:) ) i niezły dreszczyk emocji.Atmosfera spotkania była wspaniała, niech żałują Ci co nie byli. Na nas możecie liczyć następnym razem , mamy nadzieje że już przyjedziemy w wiekszym gronie.Pozdrawiamy
janek_toruń Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Etam najciekawsze w tym było to że nie było organizatorów, to moc forum, jeden przyniósł piwko, inny kiełbaski, stół, ktos tam pogadał z właścicielem itd.To siła KOLEKTYWU KOPACZO-BUNKROWCÓW
sapertorun Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 Ja rowniez bardzo sie ciesze ze impreza sie udala i tak licznie sie zjechaliscie!Koledzy musze sie przyznac ze chodzenie w kanalach dalo mi sie we znaki.:) Jeszcze raz dziekuje ludziom z Sierpca za znalezienie moich dokumentow:)TNT Ciebie mozna sluchac bez konca -nawet do 2 w nocy :)))-skacowany Sapertorun
Gość Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Pragnę też podziękować pomysłodawcy spotkania Monsunowi, organizatorom Jankowi i Saperowi. Wielkie dzięki tez dla obecnego gospodarza za łaskawą ofertę pozwalającą nam na wybranie i zagospodarowanie wypranych pomieszczeń na cele klubowe. Jest to bardzo ważne, gdyż praktycznie mamy już stałą swoją bazę na kolejne spotkania. Reszta zależy od naszej inwencji i jak sale zaadoptujemy. Serdeczne dzięki sponsorom, którzy uraczyli około 30 osób, kiełbaskami, piwem i szampanem. Pragnę też podziękować żonie Sapera za gościnę, pyszną dziczyznę i wyrozumiałość. Muszę tu nadmienić że impreza nie skończyła się na forcie. Odwożąc kolegów i Sapera na Wrzosy, wylądowaliśmy u niego w domu. Gościnę zakończyliśmy po 3 w nocy, wspominając stare dzieje, motocykle i granaty. Dlatego jeszcze raz dzięki za wyrozumiałość dla żony Sapera. PS: Cieszę się że stare wino z pochodzące z odgruzowanej piwnic smakowało eksploratorom.
janek_toruń Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 koła łańcuchowe napęd obrotowy wieży panc,
sapertorun Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 Tu zona sapera :)TNT bedzie naprawde milo mi goscic Ciebie raz jeszcze bo jestem pod wielkim wrazeniem Twoich opowiesci :)A w zamrazarce mam jeszcze dzikie kaczki :))pozdrowienia dla kopaczy!Dorota
sapertorun Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 Cholera wielkie dzieki calkiem zapomnialem,dla chlopakow na bramie i operatora grilla.Panowie dobra robota tak trzymac.Wielkie dzieki.
Monsun Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Witam,pozdrawiam wszystkich, obecnych na tym spotkaniu. Impreza była przednia - z tego tytułu chciałem podziękować Jankowi i Saperowi za pomysł z Fortem ( w knajpie nie byłoby to samo). Najciekawsze jest to, że nie było żadnych organizatorów tej imprezy, wszyscy obecni storzyli świetną atmosferę. Rozmów na temat poszukiwań nie było końca - TNT chylę czoła przed Twoją wiedzą. Co do wina (baaaaardzo starego), które przywiozłeś chyba nie muszę nic mówić...pyszne, potwierdzi to każdy.aha...mówimy o osobach, ale był tam też pies Janka. W tym momencie pragnę go pozdrowić w imieniu moich spodni:)))))))he..he..Do usłyszenia i zobaczenia następnym razem.PozdrawiamMarcin
aro77 Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 To i ja podziekuje wszystkim za wspaniala atmosfere - opowiesci przy piwku i kielbasce.... i za caloksztalt:)Oznajmiam tez ze fotki sie udaly:) Jest tego wszystkiego 122 sztuki - cos ok 66,5 Mb:)Mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamyPozdroofkaAro - fotoreporter wojenno wykopkowy;)
Gość Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 To może nie zamieszczaj wszystkich, tylko zrób galerię na stronie odkrywcy z kilkoma wybranymi fotami. Masz foty oświetlonej zniczami szpaleru drogi prowadzącej do sali w której imprezowaliśmy. Bardzo zajebisty pomysł przynajmniej nikt nie bładził i mozna było obejść się bez latarek. PS: Przypominam też aby wszyscy zainteresowani podali swoje namiary np. przez Sapera, aby mogli kozystać z innego forum nie opciażając tego zbytnio sprawami Torunia.. W ciagu tygodnia wszyscy otrzymaja zwrotnie hasła dostępu, mozecie też kontaktować się ze mną w tej sprawie na GG 815313 Wasze namiary przekaże Jankowi, on i tylko on dostarczy wam hasła dostępu do forum.
mech Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Janek, niestety Bydgoszcz nie dojechała, i bardzo żałujemy. Ale myslę że jeszcze nie raz zorganizujecie spotkanie. Pozdrowionka
cygi Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Witam wszystkich!Było super i cieszę się z tego, że mogłem obejrzeć od środka coś na co kiedyś mogłem popatrzeć tylko zza płota. A od środka... no cóż, każdy widział. Towarzystwo super, żarełko, pićku no i opowieści. Więcej takich klimatów!!!Najbardziej podobał mi się kanał (do dziś bolą mnie mięśnie - Saper jestem pełen podziwu, jak ty tam kurna wlazłeś???. Mam nadzieje, że znów szybko się spotkamy.Tomek
sapertorun Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 No wiesz Cygi .Przeciez po alkocholu wszystko sie kurczy.Ha ha ha , ja tez sie sobie dziwie .Bardzo sie ciesze ze bylo gdzie zawrocic i ze nie mosialem na wstecznym wracac, bo miejsca bylo naprawde malo.A co do kolan i krzyza to z Jachem tez cierpimy bo bylo to troche daleko , a my stare dupy jestesmy.Troche zalujemy ze ludzie z innych miast nie dopisali ,ale mysle ze nastepnym razem sie zjawia. Pozdrawiam.
sapertorun Napisano 25 Listopad 2003 Autor Napisano 25 Listopad 2003 Panowie prosze na pryva namiary,tak jak sie umawialismy.Pozdrawiam.
Gość Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 Widze ze ludzie w moim miescie nie proznuja... Ciekawe ilu z Was znam osobiscie, bo chyba niewielu. Jestem chetny na wspolna imprezke raz czy drugi, jesli ktos jest zainteresowany to niech walnie miala . vouk@wp.plPozdrawiam.Vouk
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.