Skocz do zawartości

Toruń-wykopki

sapertorun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witaj.Jadę w stronę Okonina mam umowionego autochtona na przewodnika. To wyjazd improwizowany bez konkretów , ale mam nadzieje ze sie rozwinie.Witam JASIU!!!
Napisano

To moje fanty z dnia dzisiejszego.było jeszcze trochę PRL-u i współczesnych,ale niewarto było tego pokazywać.Gdzie byłiście?
Pozdrawiam.

Napisano
Byliśmy w okolicach Elgiszewa,Ciechocinach,Okonina.
Słaby wynik był spowodowany chaosem ,ponieważ mieliśmy trochę mało czasu(tylko cztery godzinki)i bardzo duży teren do poznania.Sprzętowo trzeba koniecznie zabrać następnym razem wodery,sporo tam bagienek i torfowisk.
Pozdrawiam Sapertorun.Etam -skąd jesteś?
Napisano
Witam,
jestem zadowolony, że jest ktoś z Torunia, kto proponuje wspólne kopanie. Osobiście jestem zainteresowany. A może byśmy tak kiedyś zorganizowali jakieś spotkanie przy piwku. Warszawa, Gdańsk, Kalisz i Kielce się zorganizowali, my też przecież możemy, prawda? Może w tą sobotę Pod Aniołem" albo w Jazzgocie". Co wy na to?
Czekam na cynk.

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Fajnie że jesteście chętni na wspólne spotkanie.To zorganizujmy nasze pierwsze spotkanie,a jesli macie innych kopiacych przyjaciol to ich rowniez zaproscie.Co Wy na to?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie