oskar-markiewicz Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 Witam, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem GTI 2500! Proszę o kilka rad, między innymi czy znacie dobrze przewodności na wyświetlaczu?? (np. gdy pojawi się prostokącik na wyświetlaczu, to rozpoznajecie że to np.srebro?) I według was jakie ma GTI 2500 wady i zalety? PozdrawiamOskar
kamamax Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 Gratuluję zakupu. GTI ma tylko jedną wadę - cenę...
oskar-markiewicz Napisano 11 Maj 2007 Autor Napisano 11 Maj 2007 W USA ceny sa niższe niż w polsce, z początku miałem zamiar kupić w polsce jakiś tańszy wykrywacz ale kuzyn akurat był w USA i postanowiłem dodać kilka set złotych i mieć porządny sprzęt. Mam nadzieje że nie będe żałował tej decyzji. Jak narazie nie mam żadnych problemów. Jutro od rana będe w terenie razem z GTI. O wynikach poszukiwań napiszę na forum. kamamax- także masz GTI??? Pozdrawiam
pulkownikt Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 Witaj!Ja mam GTI i jestem, choć dość krótko bo od dwóch miesiecy, zadowlonym uzytkowanikiem tego sprzętu.Prosty fajny i miły :)przeważnie chodzę na mniejszej cewce na drobnice.Pozdrawiam
oskar-markiewicz Napisano 12 Maj 2007 Autor Napisano 12 Maj 2007 Ja mam go równiutki tydzień, myle się przy identyfikacji ale najlepiej wychodzi mi identyfikacja zakretek państwowy monopol spiritusowy" ;) Jedyne co mi się nie podoba w GTI-waga!!! Z początku myślałem że jest leciutki ale po wyprawie w teren ręki nie czułem(teraz jest lepiej) z każdym dniem ręka przyswaja większa wagę;)Kolega ma WHITESA DFX ale w poruwnaniu do GTI odpada :)(może dlatego że go jeszcze nie opanował) Chodzę na dużej cewce, niekiedy na małej bo duża łapie wszystkie śmieci. Czekam teraz na two box'a zobaczymy jak on będzie się sprawował.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.