suchy ss Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 Witam. Chcialbym zaprosic Wszystkich na wystawe broni palnej w Muzeum Pozarnictwa w Myslowicach, otwarcie wystawy odbedzie sie dnia 10 maja(czwartek) 2007r. o godzinie 17-00, taka wystawa to nic wielkiego ale leprze to niz nic:) przy okazji mozna zwiedzic cale Muzeum Pozarnictwa(jest co zwiedzac, duzo wozow strazackich i innego sprzetu) wstep 2zl, ale nie wiem czy w dzien otwarcia wystawy wstep nie bedzie darmowy. Mam nadzieje ze sie Zjawicie calymi wycieczkami:Pponizej jest stronka muzeum:]http://www.cmp-muzeum.pl/index.htmlpzdr.Dawid
suchy ss Napisano 9 Maj 2007 Autor Napisano 9 Maj 2007 Jak widac dzisiaj przygotowania szly pelna para:)
suchy ss Napisano 9 Maj 2007 Autor Napisano 9 Maj 2007 Ale wszystko zostalo opanowane:]Mam nadzieje ze jutro sie wielu z Was bedzie na otwarciu wystawy:) a cala wystawa ma trfac cos do 20 maja(teraz nie jestem pewien dokladnie do jakiego dna);]Jeszcze raz wszystkich zapraszam!pzdr.Dawid
suchy ss Napisano 10 Maj 2007 Autor Napisano 10 Maj 2007 Wystawa oficjalnie otwarta:] a trwa ona do 25 maja wiec troche czasu na obejzenie jest:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.