ja20 Napisano 7 Maj 2007 Autor Napisano 7 Maj 2007 koledzy pomóżcie.Znalazłem sporo info. na temat walk w okolicy Jordanowa a dokładniej wieś Wysoka, znajomy się od dziadka co nieco jeszcze wywiedział, pojechaliśmy i nic nawet odłamków.może ktoś szukał w tej okolicy i może coś doradzić, może ktoś jakieś mapki posiada?prosiłbym o podesłanie na maila przezdziec@o2.pl
suchy ss Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 haha, jesli mnie pamiec nie myli to moi koledzy takze tam byli:) miala tam byc wielka bitwa a nawet luski nie znalezli....ale nie wiem do konca czy chodzi wlasnie o to:)
ja20 Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 ja nawet odłamka nie znalazłem.znalazłem jakieś ołowiane coś, ale nie wiem co jak zdjęcie zrobię to dam na identyfikacje.
ja20 Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 zrobiłem błąd w temacie.wieś nazywa się wysoka.naprawdę nikt tam nie szukał?wyjeżdżam znowu w swoje rejony i w okolice Jordanowa pewnie szybko nie zawitam a może nawet już nigdy, ale jestem strasznie ciekawy czy coś tam można znaleść i jak daleko byłem od tego miejsca.szukałem w lesie za cmentarzem.
sebo33 Napisano 19 Maj 2007 Napisano 19 Maj 2007 Hej szukaj w kierunku Jordanow - Sobotka ;) mysle ze cos znajdziesz.
sebo33 Napisano 19 Maj 2007 Napisano 19 Maj 2007 to nie ten Jordanow co myslalem podawaj nastepnym razem wojewodztwo bo nazw takich jest pare w polsce :)
ja20 Napisano 10 Październik 2007 Autor Napisano 10 Październik 2007 Może ktoś był na inscenizacji która tam była?naprawdę nikt w tych okolicach nie kopie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.