Gość Napisano 9 Czerwiec 2002 Napisano 9 Czerwiec 2002 Witam!Gdzie kupujecie mundurki, panterki itd.? Ja ostatnio w \ARMYSCHOP\" wydałem 25 zł. na koszulkę, która w upalne dni daje efekt worka foliowego, a w \ciucholandzie\" na giełdzie kupiłem dwie koszulki wojskowe /przynajmniej wojskowego kroju i koloru/ za 7 zł. i 10 zł., wykonane z przewiewnego materiału w całkiem dobrym stanie. Nie chciałbym wymyślać na sklepy pod szyldem \ARMY\", bo mam stamtąd spodnie od trzech lat i jestem zadowolony, ale można się naciąć. A wy jak sobie z tym radzicie?
Gość Napisano 9 Czerwiec 2002 Napisano 9 Czerwiec 2002 A propos ciuchow-kiedys prowadzilem ciucholand i zostaly mi ze trzy koszule z demobilu Bundeswery /uzywane/Zamienie na jakies spodnie moro.Sorki za ten post ktory powinien sie znalezc w ogloszeniach ale..byl temat wiec....
Gość Napisano 9 Czerwiec 2002 Napisano 9 Czerwiec 2002 najtaniej w lumpexach z ciuchami roboczymi -- czesto maja demobil choc coraz gorszy za3 lata temu to bylo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.