kitolif Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Z makulatury. Za złotóweczkę ;). A w tym miejscu co ja wiem to tylko dresy i żule się gromadzą, także z Gronowem nie jest tak źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k1012 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 W sumie to jestem ciekaw czy teren wojskowy obecnego poligonu pokrywa się z tym z przed IIwś.?Czy może przedtem był większy. Dobrze się oriętujesz w terenach gronowskich? .Ciekawe miejsce mogło być w byłym obozie jenieckim, w tych barakach jest chyba teraz jakaś firma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k1012 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Z tymi dresami i żulami to nie wiadomo kogo lepiej spotkać niebieskiego czy ich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Ja się skutecznie przed nimi kryłem :D W tych barakach jest coś związane z kurami. Pomiędzy torami a betonową drogą były warsztaty i z tego co wiem to można tam znaleźć ciekawe rzeczy ale jest tabliczka eren prywatny wstęp wzbroniony". patrząc na mapy to... nie ma granic, ale tak mniej więcej... Zawsze można połazić przy płocie... Na poligon można luźno wjechać... A odnośnie podkowy to tak trochu znam i mam znajomego co się w tych okolicach wychowywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k1012 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 To wiem że na poligon idzie wjechać i pochodzić>myśle że przy płocie to można wykopać same odłamki i to co spadło po wysadzeniu składu amunicji.Jednak w momencie złapania szkoda by było piszczałki i kłopotów a nie daj Boże jakbyś miał przy sobie jakiś gówniany przedmiot to same problemy i piszczałke by zwineli- kiepski interes.Wiesz coś o lesie na gostyn gdzie były magazyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Pomiędzy Kąkolewem, a Garzynem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k1012 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 dokładnie, słyszałem że jak niemcy zwiali to miejscowi opędzlowali co się dało.ale chodzi mi o to jakie dokładnie były tam magazyny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 wszystkiego poza amunicją i bronią. Silniki, radia, motocykle, koła itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k1012 Napisano 12 Maj 2007 Autor Share Napisano 12 Maj 2007 Jakby co tona kompie będę wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.