FestungGlogau Napisano 2 Maj 2007 Autor Napisano 2 Maj 2007 jak w temacie wie ktos moze czy sie to do czegos nadaje np na militarke czy monetki??Z gory dzieki za pomocadrian
mieszko_1 Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 daj linka do niego-bo nie mogę znaleśc-kiedyś chodziłem na jednej z biedniejszych wersji Vikinga -kule wyskakiwały,ale teraz już zero szans chodzenia na czymś takim
anRO Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Wykrywacz statyczny,zasięgi przeciętne,na początek może być.Raczej na militaria.Dystrybutor w Gdyni.
królik_z_gdyni Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 Witam!Tak sie składa że był to mój pierwszy wykrywacz jaki miałem i pomimo że jest to prosty wykrywacz to ja go bardzo chwalę. Zasięg nie najgorszy i jeżeli chodzi o czułość też dość dobry bo wyciągałem z ziemi nawet monetki wielkości jednego feniga o ile leżała ona a płasko". Bateria starczała na bardzo bardzo długo. Za wadę można by uznać to że po ustawieniu(regulowaniu) w dolince i wejściu na szczyt potrafił sie rozregulować i trzeba było go znów nastawiać (mało stabilny i podatny na działanie gruntu). Łatwy w obsłudze(tylko dwa potencjometry)ale bez dyskryminacji (ale malutkie kawałeczki stali omijał), ogółem na początek może być, jeździłem w sezonie z nim na plażę i miałem nie najgorsze efekty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.