oskar-markiewicz Napisano 1 Maj 2007 Autor Napisano 1 Maj 2007 Witam wszystkich forumowiczów! Potrzebuję waszej pomocy! Mam kilka pytań odnośnie osłon cewek:-Czy osłona powoduje zmniejszenie mocy cewki?-Gdzie mozna zamówic oslony na cewki: 9,5 i 12,5" imaging (wszędzie ich szukałem ale nie mogę nigdzie znaleźć...)-W sobote bede mial Z USA gti2500. Czy możecie podać kilka rad dla początkującego?
ja20 Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 poszukaj w dziale sprzęt poszukiwaczy.tam znajdziesz wszystko.
oskar-markiewicz Napisano 1 Maj 2007 Autor Napisano 1 Maj 2007 Już tam zaglądałęm i nic co by mnie ciekawiło nie znalazłem (jedynie porady dla poczatkujacych) Ale dzięki za pomoc :)
Kitty Webster Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Sprobuj na stronce producenta lub popatrz na allegro.. Zapytaj jeszcze na viking.waw.pl lub proscan.gliwice.pl (szczegolnie na tamtejszym forum) lub na www.joanallen.co.uk - tylko ze tutaj to w miare dobry angielski, to tyle na temat tych cewek.. Pochwal sie jeszcze kiedys co tam ciekawego znalazles tym gti2500.. Pozdrawiam. Kitty
oskar-markiewicz Napisano 1 Maj 2007 Autor Napisano 1 Maj 2007 Viking nie ma tych osłon tak samo jak allegro... Napisałem do Proscana teraz czekam na odpowiedź. Obejżałem też stronke co mi podałeś, bardzo fajna stronka. Napisze do nich meila (może jakoś się dogadam :) Jak coś znajdę to dam ci znać (myśle że nie będzie problemów coś" wykopać :)Dzieki za info. Pozdrawiam
fido Napisano 22 Maj 2007 Napisano 22 Maj 2007 Ja dostałem odpowiedż od dystrybutora(W Polsce),że cewka jest dobrze zabezpieczona i nie potrzebuje osłony.To była chyba jakaś kpina .Zrobiłem owijkę z taśmy samowulkanizującej.
twrozyna Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 z cala pewnoscia oslony do sond GTI (do poprzedniego i biezacego modelu sondy) sa do kupienia u innego dystrybutora Garretta tj Talcomp w Krakowie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.