Skocz do zawartości

GARRETTT GTI 2500 (osłony cewek itd...)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich forumowiczów! Potrzebuję waszej pomocy! Mam kilka pytań odnośnie osłon cewek:
-Czy osłona powoduje zmniejszenie mocy cewki?
-Gdzie mozna zamówic oslony na cewki: 9,5 i 12,5" imaging (wszędzie ich szukałem ale nie mogę nigdzie znaleźć...)
-W sobote bede mial Z USA gti2500. Czy możecie podać kilka rad dla początkującego?
Napisano
Sprobuj na stronce producenta lub popatrz na allegro.. Zapytaj jeszcze na viking.waw.pl lub proscan.gliwice.pl (szczegolnie na tamtejszym forum) lub na www.joanallen.co.uk - tylko ze tutaj to w miare dobry angielski, to tyle na temat tych cewek.. Pochwal sie jeszcze kiedys co tam ciekawego znalazles tym gti2500.. Pozdrawiam. Kitty
Napisano
Viking nie ma tych osłon tak samo jak allegro... Napisałem do Proscana teraz czekam na odpowiedź. Obejżałem też stronke co mi podałeś, bardzo fajna stronka. Napisze do nich meila (może jakoś się dogadam :) Jak coś znajdę to dam ci znać (myśle że nie będzie problemów coś" wykopać :)Dzieki za info. Pozdrawiam
  • 3 weeks later...
Napisano
Ja dostałem odpowiedż od dystrybutora(W Polsce),że cewka jest dobrze zabezpieczona i nie potrzebuje osłony.To była chyba jakaś kpina .Zrobiłem owijkę z taśmy samowulkanizującej.
Napisano
z cala pewnoscia oslony do sond GTI (do poprzedniego i biezacego modelu sondy) sa do kupienia u innego dystrybutora Garretta tj Talcomp w Krakowie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie