Skocz do zawartości

zna ktos moze jakies miejscówki w lubuskim

Gość syra

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Niedawno co zaczełem sie w to bawic i jak głupi biegam z moją pikawką po lesie (oczyszczam las z puszek). Czy ktos moze zna jakies konkretne miescówki w lubuskim najmilej rejony Gorzowa.
Napisano
Powiem ci to , co kiedyś sam usłyszałem: ie licz na to , że ktoś ci zdradzi miejscówki , na znalezienie których ktoś poświęcił czas , i to dużo" - ale tym sie nie przejmuj tak , bardzo.Na początek przejrzyj forum , tam było tego sporo.A po drugie przejrzyj mapy w bibliotekach i porównaj je z różnymi opracowaniami w książkach.

pozdro pol
Napisano
Książki, biblioteka wywiady z ludzmi, potem brak trafień w wytypowanych miejscach jest częścia poszukiwań. Kopanie jest jedynie zwieńczeniem całego procesu. Po za tym nawet jak będziesz miał miejsce bez jego ła historycznego" to połowa radości w plecy. Taka jest przynajmniej moja opinia. Teraz zima długo ciemno, mozna poświęcić ten czas na przygotowania do kolejnego sezonu. Życzę wiosennych postów w dziale identyfikacja";))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie