ja20 Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Napisano 30 Kwiecień 2007 witam przebywam chwilowo w okolicy Krakowa i chciałem wiedzieć gdzie warto się wybrać.twierdze Kraków już jest w planach ruiny zamku w Tenczynku widziałem wczoraj.jakie jeszcze ciekawe miejsca byście polecili?gdzie warto pokopać i co warto zobaczyć.
ja20 Napisano 1 Maj 2007 Autor Napisano 1 Maj 2007 a może ktoś jest w stanie dopowiedzieć jak na wzgórze Kaim dojechać z centrum Krakowa?
motyl71 Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 wszystko zależy co masz zamiar zwiedzać w okolicach Krakowa, jest tam wiele ciekawych rzeczy, warto zobaczyć Ojcowski Park Narodowy, Szlak Orlich Gniazd, a bliżej Krakowa dolinki - Będkowska, Kobylańska i inne, słyszałem że pokopać warto w okolicy Kryspinowa, także rejon jury krak-częst (okolice Pilicy i Ryczowa)
ja20 Napisano 4 Maj 2007 Autor Napisano 4 Maj 2007 no właśnie i w tym jest problem, że tych miejsc które warto odwiedzić jest bardzo dużo.Z jednej strony chciałbym sobie pokopać, ale pokopać mogę i u siebie, a tu jest sporo rzeczy jakich u mnie znowu nie ma: skałki, zamki, forty.niestety czas mam ograniczony i poruszamy się autostopem więc trzeba wybrać, a ciężko jest wybierać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.