farmer214 Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Napisano 29 Kwiecień 2007 Mineło juz kilka miesięcy jak wszedł na rynek Minelab explorer SE, który zastąpił poczciwego explorera II którego jestem równiez posiadaczem. Planuje zmienic expl II -na nowego esplorera SE, bardzo prosze o info odnośnie pracy w terenie explorera SE jak i opini odnosnie roznicy miedzy explorerm II a explorerm SEInformacje od użytkownikow tych modeli wykrywacza od strony praktycznej zapewne przydadza sie innym osoba które w przyszłosci bedą chcieli zakupic sprzet minelabapozdrawiam
boksyt Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 Ja przesiadłem się z CS1220 na Explorera SE i jestem nim zachwycony. Przede wszystkim niesamowita jest głębokość wykrywania kolorków, bo głównie one mnie interesują; jedynie waga wykrywki mogłaby być mniejsza.
SZZ Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Miłej lektury:)http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=31546&highlight=minelab+explorer+se
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.