Skocz do zawartości

brzegi wisły

kadet

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy warto teraz penetrować brzegi wisły ??? jeśli tak to proszę o jakieś namiary . oczywiście w warszawie !!! może jakiś wypadzik w niedziele ???
Napisano
no co jest panowie ??? nikt nie penetrował brzegów warszawskiej części wisły ??? bardzo chce się przejść nad wisłę tylko nie wiem gdzie i proszę bardzo pomoc , a i może jakiś wspólny wypadzik na rzekę ??? pozd
Napisano
Witam!
Co do brzegów to nie wiem, ale ktoś dał kiedyś post że nurkował w wiśle i że pełno na dnie panzerfaustów, i były zdjęcia wydobyttych mauserków znalezionych ponoć po omacku, no ale tu już bardziej zabawa dla amatorów nurkowania.
pozdr
tomekk
Napisano
w samym centrum nie masz co kopać nad brzegiem, znajdziesz pełno kapsli po smakoszach win i inne duperele, ale mozesz spróbować czemu nie, na jakimś troszke podmokłym terenie, kto wie moze wpadnie jakis mauser lub MG?

PozdrO
Napisano
jutro się wybieram nad wisłe i może ma ktoś ochotę się wybrać ??? dopiero oglądam mapki i szukam odpowiedniego miejsca . na pewno nie centrum .
Napisano
Witam. Oprócz jutrzejszego dnia bedziesz sie moze wybierał też w niedziele? To bym sie przyłączył. Na wysokości Karczewa była w czasie wojny przeprawa przez wisłe. Może warto tam skoczyć.
Napisano
Na wysokości Karczewa kopałem ale marne wyniki trochę łusek , i MASA śmieci , poza tym nie wiem czy tam jakiś rezerwat nie jest czy coś bo zieloni mnie pogonili (nie wiem czy jakas liga ochrony przyrody???) , nie polecam w każdym razie.
pozdrO
Napisano
witam.jestem z Otwocka i chętnie bym pokopał w okolicy Wisły.kolego Tomekk gdzie dokładnie kopałeś?znam te okolice dobrze, chociaż nigdy tam nie kopałem ale spędzałem tam wiele czasu i nigdy nie zdażyło mi się spotkać zielonych".
Napisano
Witam!
Może masz szczęście ( mi go ostatnio brak) a dokładniej kopałem w okolicy wsi czernidła , dokładnie brzegi wisły.
pozdrO

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie