kadet Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Napisano 27 Kwiecień 2007 czy warto teraz penetrować brzegi wisły ??? jeśli tak to proszę o jakieś namiary . oczywiście w warszawie !!! może jakiś wypadzik w niedziele ???
kadet Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Napisano 29 Kwiecień 2007 no co jest panowie ??? nikt nie penetrował brzegów warszawskiej części wisły ??? bardzo chce się przejść nad wisłę tylko nie wiem gdzie i proszę bardzo pomoc , a i może jakiś wspólny wypadzik na rzekę ??? pozd
tomekk Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Witam!Co do brzegów to nie wiem, ale ktoś dał kiedyś post że nurkował w wiśle i że pełno na dnie panzerfaustów, i były zdjęcia wydobyttych mauserków znalezionych ponoć po omacku, no ale tu już bardziej zabawa dla amatorów nurkowania.pozdrtomekk
Maniek7_2006 Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 w samym centrum nie masz co kopać nad brzegiem, znajdziesz pełno kapsli po smakoszach win i inne duperele, ale mozesz spróbować czemu nie, na jakimś troszke podmokłym terenie, kto wie moze wpadnie jakis mauser lub MG?PozdrO
kadet Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Napisano 30 Kwiecień 2007 jutro się wybieram nad wisłe i może ma ktoś ochotę się wybrać ??? dopiero oglądam mapki i szukam odpowiedniego miejsca . na pewno nie centrum .
tom323 Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Witam. Oprócz jutrzejszego dnia bedziesz sie moze wybierał też w niedziele? To bym sie przyłączył. Na wysokości Karczewa była w czasie wojny przeprawa przez wisłe. Może warto tam skoczyć.
tomekk Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Na wysokości Karczewa kopałem ale marne wyniki trochę łusek , i MASA śmieci , poza tym nie wiem czy tam jakiś rezerwat nie jest czy coś bo zieloni mnie pogonili (nie wiem czy jakas liga ochrony przyrody???) , nie polecam w każdym razie.pozdrO
ja20 Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 witam.jestem z Otwocka i chętnie bym pokopał w okolicy Wisły.kolego Tomekk gdzie dokładnie kopałeś?znam te okolice dobrze, chociaż nigdy tam nie kopałem ale spędzałem tam wiele czasu i nigdy nie zdażyło mi się spotkać zielonych".
tomekk Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 Witam!Może masz szczęście ( mi go ostatnio brak) a dokładniej kopałem w okolicy wsi czernidła , dokładnie brzegi wisły.pozdrO
kadet Napisano 11 Maj 2007 Autor Napisano 11 Maj 2007 panowie niema co dumać tylko się wybrać !!! może ta niedziela ????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.