Sowie Góry Napisano 25 Kwiecień 2007 Autor Napisano 25 Kwiecień 2007 Czesc.Chce kupic którys z tych dwóch.Co radzicie?Szukam kolorku,czesto w lesie.Prosze o wypowiedzi i rady.PozdrawiamS.G
Darek419 Napisano 25 Kwiecień 2007 Napisano 25 Kwiecień 2007 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=349149#349149
Igomas Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 Ja z reguly latam z Cibola tylko po lasach. Sprawuje sie bardzo dobrze.
kruk1 Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 ja też używam Ciboli dopiero 3 dni i jestem z niej bardzo zadowolony lekki praktyczny dyskryminacja dobrze działa ale wiadomo większe przedmioty metalowe też pokaże, bardzo celnie namierza miejsce monet już znalazlem 5 sztuk zrobi nim sie krzyzyk kilka razy i wiadomo gdzie leży ma odpowiednie cewki małe kułeczko w srodku,głos bardzo dobrze szlyszalny i łagodny dla ucha przy wykryciu koloru dzwięk nieco mocniejszy i pewniejszy odrazu wiadomo ze coś ciekawszego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.