Gość Napisano 6 Czerwiec 2002 Napisano 6 Czerwiec 2002 Czy ktoś posiada schemat i opis wykonania wykrywacza VLF z rozróżnianiem metali? Liczę na waszą pomoc.
Gość Napisano 6 Czerwiec 2002 Napisano 6 Czerwiec 2002 zobacz w linkach - stronki rosyjskie jak ci nie odpowiada to poszukam gdzieś w sieci są
Gość Napisano 6 Czerwiec 2002 Napisano 6 Czerwiec 2002 Bede wdzięczny za pomoc w poszukiwaniach schematu, bo z rosyjskiego nic nie rozumiem. Jak nic nie znajdziesz to itak dzięki za pomoc. Ostatecznie może ktoś mi to przetłumaczy.
Gość Napisano 8 Czerwiec 2002 Napisano 8 Czerwiec 2002 Poza stroną rosyjską nigdzie w sieci nie ma schematów wykrywaczy VLF za darmo. Radzę kupić sprawdzoną dokumentacje na stroniewww.republika.pl/demet/index.htmWówczas w razie kłopotów z uruchomieniem sprzedawca oferuje pomoc.
Gość Napisano 9 Czerwiec 2002 Napisano 9 Czerwiec 2002 he he przecież tamte dokumentacje są z reguły po angielsku. Trzeba tylko przez menu rosyjskie w przeglądarce się przebić.
Gość Napisano 9 Czerwiec 2002 Napisano 9 Czerwiec 2002 Dzięki wam za pomoc. Myślę że cos stworzę z tych schematów. Największy problem dla mnie to wykonie dobrej cewki.
Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Napisano 10 Czerwiec 2002 Cewka i strojenie. Bo starsze VLF-y ciężko się stroi na dobry zasięg.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.