Skocz do zawartości

Ciekawe czy działa

FalkenBurg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam putanie czy znalezienie takim wykrywaczem jakich kolwiek fantów jest możliwe ciekawe czy hełm na 10 cm znajdzie :)

http://www.allegro.pl/item186315460_wykrywacz_metali_kingstronic_z_dyskryminacja_tani.html
Napisano
Wygląda na MD pod inna przykrywka. Generalnie co jakis czas przechodzi mutacje dotyczaca nazwy bo jako MD juz sie nie sprzedaje. Nie warte jednego piwa, chyba ze dla dziecka do zabawy. Pozdrawiam.
Napisano
Wiedziałem rodzice mi go kupili przeczuwałem ze go wezmą jak zobaczyłem jakie aukcje z mego kotą obserwują powiedziałem im jabel a oni to wzieli i twierdzą ze jest git bo lepiej wygląda zanim dostane ,muszę się z nim trochę pomęczyć potym co widzę na fotrum ,
Mam pytanie czy będzie miał większy zasięg z wyłączoną dyskryminacją da rady coś zrobić żeby chociaż głębiej szukał
Coś przerobić??
Napisano
Bedzie ciężko. Chyba ze poczekasz az sie plaże ruszą to moze i coś znajdziesz plytko w piasku. Niewielu sie przyznaje ale wielu na poczatku z tym szmelcem wtopiło. Ja też naleze do nich. Ale o dziwo po jednym tescie w ogródku i uznaniu tego cos za szmelc wystawiłem na aledrogo i sprzedałem 50 Pln drozej niz sam zapłaciłem. Ale było mi aż głupio zachwalać go kupującemu. No ale cóż...Tobie proponuje to samo. Myśle że Jabel byłby jednak lepszy. Pozdrawiam
Napisano
Witam!
Ten wykrywacz jest zupełnie inny niż ten wojskowy co miałeś(ten wojskowy przeznaczony był na duże rzeczy). Z tym wykrywaczem z linku na pewno da się coś" znaleźć, choć na pewno nie jest to szczyt techniki. Ja osobiście mam kolegę który używał bardzo podobnego sprzętu (bardziej zbajerowanego-wyświetlacz itp) i miał tez nie najgorsze wyniki bo znalazł nim stalową tarcze za Demiańsk, aluminiową czaszkę pancerniaków i parę innych drobiazgów. Jednak wykrywacz jego zaczął szybko nawalać (popsuł sie łapał jakieś zakłócenia). Uważam że żeby znaleźć trzeba umieć szukać i mieć dobre miejsce bo sam sprzęt wiele nie zdziała. Ja sam osobiście nie kupiłbym tego sprzętu za nic w świecie wolał bym dołożyć i kupić np. starego Vikinga5" lub coś w tym stylu. Na początek wiele chęci i zacięcia a na pewno będą jakieś" efekty.
Pozdrawiam Piotr!
Napisano
Dziękuję za pocieszenie dziś miałem pierwszego fanta zamek od mausera głębokość to 14 cm aż sie zdziwiłem mam pytanie czy będzie łapał głębiej z monimalna dyskryminacją czy co zrobić żeby na maxa go wycisnć chociaż do 30 cm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie