maxikasek Napisano 10 Listopad 2003 Autor Napisano 10 Listopad 2003 W listopadowym Odkrywcy był artykuł o tym zlocie. Jakoś przegapiłem ogłoszenia o nim. Mam pytanko czy były takowe, czy to był zlot zamknięty dla posiadaczy Dukatów. Nie jest to złośliwe pytanie tylko chciałem się dowiedzieć, bo nr zlotu wskazuje na imprezę cykliczną. A pamiętam że ostatni zlot był pod Rzeszowem, zaś kolejny był zapowiadany na wiosnę. Pozdro.
muzzy Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 Witamad1. Informacja o zlocie była dostępna o ile dobrze pamiętam około miesiąca wcześniej. ad2. Zlot nie był zlotem zamkniętym - po prostu producent Dukata był jedynym producentem obecnym na zlocie :D.ad3. Zlot jest zdecydowanie imprezą cykliczną - co roku są dwa zloty - wiosenny i jesienny. W tym roku wiosenny był we Frysztaku, a jesienny w DG.pozdroMuzzy
maxikasek Napisano 12 Listopad 2003 Autor Napisano 12 Listopad 2003 Dzięki. Musiałem przegapić w O" ogłoszenie o zlocie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.