Skocz do zawartości

ace150 vs ace250

iaass

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
sorki że zadaję tak trywialne pytanko alee!!!"
czy czy jedyna (rzeczywista) różnica pomiędzy ACE150 i ACE 250 polega na pinpoincie?????
nie chodzi o kreski na wyświetlaczu i innne bajerki tylko o praktyczne wykorzystaniu sprzętu
przepraszam że pytam o takie głupoty ale jednak o to właśnie pytam...
za odpowiedzi z góry dziękuję
Napisano

http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=41326

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 12:18 18-04-2007
Napisano
Mysle ze nie warto doplacac. Mialem ACE 250. Zasiegi podobno takie same jak w 150, a pint pointa nie uzywalem, dosc precyzyjnie trafia samym machaniem. No ale oczywiscie kwiestia wolnego wyboru i kasy. Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
używam 250 i jest wystarczający , moje zdanie jest takie że jeśli nie patrzeć (a raczej nie słuchać) braku regulacji głośności to sprzęt jest spoko . ale .... zawsze jest jakieś ale .... cewka jest za mała i przekłamuje na większych rzeczach . super na monetki i odznaczenia , na większe fanty za słaby . pinpoint czy jak to zwał jest super , małe dołki szybka lokalizacja trafienia . największą wadą tego cacka jest kolor i brak regulacji głośności , a poza ty super sprzęt , nadaje się do wszystkiego jeśli się go wyreguluje . osłona cewki to podstawa bo szkoda kasy na naprawy a cewki drogie .pozd
  • 2 weeks later...
Napisano
na militarke tez dobry
bylem ostatnio pare razy na monetkach i kilka niewypalow trafilem chyba od haubicy bo mialy 50 cm i 10 kilo
sprzet spoko ale uwazam ze warto doplacic te 280 zl i kupic ace250
oprozc pinpointu roznia sie tez regulacja czulosci 250 ma 8 a 150 4 noi glebokoscia zalegania 150 ma 3 a 250 4 poziomy
  • 3 weeks later...
Napisano
No i jeszcze można sobie ustawić przedział w którym chcesz zeby sygnalizował, tzn. duzo wiecej mozliwosci jezeli chodzi o dyskr. mowa oczywiscie o 250-ce. Pozdro.
  • 4 weeks later...
Napisano
dla mnie to co oferuje 250 w stosunku do 150 nie jest warte ponad 200PLN, w szczegolności: pinpoint, 8 zamiast 4 poziomow czułości i 4 zamiast 3 kresek głębokości. Jedynie własne ustawienia dyskryminacji są jakoś bardziej interesujące (dla mnie), ale nie wiem na ile dobrze to działa w praktyce.
  • 7 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie