mirek78przemysl Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Napisano 14 Kwiecień 2007 Witam. Oto jedno z miejsc, któro warto odwiedzić. Oczywiście warto całą Twierdzę Przemyśl, ale ten fort w szczególności. Choćby po to , aby docenić ciężką pracę kolegów remontujących go.http://www.przemysl24.pl/aktualnosci/ten-fort-ozyje.html
kusmanek Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Byłem tam we wrześniu zeszłego roku. Piękna sprawa:) Polecam:)Tak samo warto zajechać do fortu VII Łętownia:)
mirek78przemysl Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Napisano 18 Kwiecień 2007 Fortu VIII, zgubiłeś jedynkę kolego, ale oczywiście masz rację. Też warto go zwiedzić.
ja20 Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 cała twierdza jest warta odwiedzenia i nie tylko twierdza bo i całe pogórze Przemyśkie.spędziłem tam ponad miesiąc w ciągu wakacji i teraz jak tylko fundusze będa i czas to też się wybieram.
kusmanek Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Mój błąd:) Ale oczywiście chodziło mi o Łętownię, choć i Prałkowce warto zwiedzić:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.