Gość Napisano 5 Czerwiec 2002 Napisano 5 Czerwiec 2002 Czy ktoś byłby chetny na szukanie wokolicach Legionowa,Nowego Dworu,i okolic.Odpisujcie na forumPozdrawiam
Gość Napisano 5 Czerwiec 2002 Napisano 5 Czerwiec 2002 Tak, jak najbardziej. Ten teren mnie najbardziej interesuje, ponieważ w pobliżu znajduje się Twierdza Modlin i jej forty osłonowe. Z chęcią przeszukałbym lasy w okolicach Pomiechówka. Przebiegała tam linia obrony Twierdzy w 1939 roku (inne rejony, podane przez Ciebie też są bardzo interesujące). Byłbyś tym zainteresowany?Pozdrawiam. Paweł \Spyder\" Liszewski
Gość Napisano 6 Czerwiec 2002 Napisano 6 Czerwiec 2002 witamja bylbym zainteresowanypozdrawiam wittman
Gość Napisano 8 Czerwiec 2002 Napisano 8 Czerwiec 2002 Cześć, Też wyrażam zainteresowanie - Pomiechówek jest chyba interesujący. Pozdrawiam PSJ
Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Napisano 10 Czerwiec 2002 Fajnie że odpisaliście .Teraz trzeba bedzie sie jakoś dogagac i jak sie zaczną wakacje pojechac na wspona wyprawe.Ja jestem z pod Warszawy (legionowo)a wy.Pozdrawiam Kaliber
Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Napisano 10 Czerwiec 2002 Cześć Kaliber, To może dałbyś znać (a i swój email - może) do każdego z nas bo my swoje namiary podaliśmy. Jeżeli propozycja była Twoj, to rozumiem, że Ty będziesz koordynował dalsze działania. Czekam na privie na dalsze instrukcje...Pozrawiam PSJ
Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Napisano 10 Czerwiec 2002 Tak propozycja była moja.Jeżeli chodzi o kordynacje dalszych dzaiłań to bedzie zależeć od sytuacji.Napiszcie mi na maila jakie miejsce spotkania byście proponowali(Warszawa,Legionowo itd).Jaki termin wam odpowiada .No i jak chcielibyście się dostać na miejsce poszukiwań(pks,samochód itd).odpuiszcie na maila i na forum nie wiem gdzie prędzej zajrze.Pozdrawiam KAliBer
Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Napisano 10 Czerwiec 2002 Zapomniałem wcześniej podać e-mail sorry.Ale już teraz jest.
Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Napisano 10 Czerwiec 2002 Czołem. Jestem z Warszawy i mój kumpel też. Dysponujemy samochodem osobowym i jednym wykrywaczem. Datę spotkania muszę ustalić z kolegą. Jako miejsce spotkania proponuję Warszawę. Gdzie dokładniej to ustalimy później, w toku rozmowy. Co do miejsca to możemy się dostosować do większości, ale data musi być sztywna, ze względu na robotę moją i kumpla (często wyjeżdża poza Wawę).Pozdrawiam i czekam na kolejne propozycje.A oto moje namiary:Paweł \Spyder\" Liszewskispyder@wojsko-mss.prv.plwww.wojsko-mss.prv.plGG# : 5020832
Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Napisano 10 Czerwiec 2002 Cześć, Miejsce spotkania obojętne - może być Warszawa. Jestem zmotoryzowany, więc mogę kogoś zabrać na miejsce spotkania. Najważniejsza jest data - bo muszę żonkę ubłagać i upłynnić syna. aaa też mam jeden wykrywacz i żadnego kumpla do kopania dołków (nie mówiąc już o zasypywaniu - ale pech). Tak więc najważniejsze jest ustalenie kiedy? Ten weekend odpada. Pozdrawiam PSJ
Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Napisano 10 Czerwiec 2002 W naszym wypadku ten i przyszły weekend również odpada. Jedziemy kopać. Na dzień spotkania proponowałbym niedzielę, albo sobotnie popołudnie (pracuję do 13:00). Może 29-tego lub 30-tego?Co Wy na to?Pozdrawiam.Paweł \Spyder\" Liszewski
Gość Napisano 11 Czerwiec 2002 Napisano 11 Czerwiec 2002 Mysle ze na termin spotkania mozna byłoby ustalic sobote albo niedziele po 21.06.To pierwsze spotkanie miało by być takie ze jak sie zbierzemy to od razu jedziemy na wykopki nie.Psj napisz z kad jestes to moze bysmy sie dogadali z transportem bo ja z Leginowa bege musiał sie targac autobusem Do Wa-wy.Albo jeżeli to by nikomu nie przeszkadzało moglibyśmy sie spotkac w Legionowie (przcież jest po drodze do pomiechówka i innych terenów o których mowiliśmy.Jeżeli to by wam odpowiadało to bym podał miejsce spotkania w charakterystycznym miejscu.(z dokładnym opisem dojazdu jadac z wrszawy bardzo prosto byłoby znależć0A jeszcze jedno napiszcie na forum albo na maila skad kazdy jest wtedy bedzie łatwiej coś zaplanować i ustalić.poZDRAWIAM
Gość Napisano 11 Czerwiec 2002 Napisano 11 Czerwiec 2002 WitamJa jestem z W-wy mieszkam na tarchominie więc też po drodze . Mam sprzęt. Więc gdyby co, to mółbym dołączyć
Gość Napisano 12 Czerwiec 2002 Napisano 12 Czerwiec 2002 zdecydowanie tak przepraszam za niedoogladanie mam nadzieje ze mozna to skoordynowac daj znac na prv
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.