Skocz do zawartości

Bounty_hunter_junior_super

FalkenBurg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanie czy ten wykrywacz nazwa w tytule nada sie dla mnie poczotkującego odkrywcy chce być pewien bo dopiero po paru latach zdobyłem kasę na zakup jako takiego zprzetu

http://www.allegro.pl/item182882332_wykrywacz_metalu_bounty_hunter_junior_super_zabawa.html
Napisano
Witam.Odradzam szczerze.Na pierwszy rzut oka widać że to jakieś quano.Nie ma podpórki pod łokieć,więc po kilku godzinach chodzenia bark do wymiany.pozdro.
Napisano
zabawka dla dzieci.lepiej już kupić chyba wykrywacz jabel.jak się taki Bounty hunter junior zepsuje to podejrzewam że już do wywałki będzie.
Napisano
Fajny wykrywacz dla dzieci. Jak Ci zależy na pieniądzach, nie wyrzucaj ich w błoto, lepiej poczekaj i odłóż trochę na np. ACE 150 Garretta.
Napisano
Ja tez stanowczo odradzam ... Jesli chcesz dobry wykrywacz to kup ace 150 lub 250 albo baunty chunterka quick silver i od niego w zwyz .

pozdrawiam adek1990
Napisano
może jabel?poczytaj o nich troche.a z kąd jesteś?moi znajomi maja tanią wykrywke działającą i możliwe że sprzedawać będą bys poszukał nia i zobaczył czy pasuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie