wojna1939 Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 żeby nieco odmulić, pozwalam sobie na nową tercję.Niestety pogoda w poniedziałek nie przysłużyła się sprawie, w tygodniu ciężko się wyrwać - trzeba czekać do następnej soboty bądź niedzieli (oby niebiosa nie użalały się nad naszym losem). Tymczasem podciągnąłem nieco stronkę i oczekuję opisów do zamieszczonych rzeczy - za dużo czasu bym poświęcił na kompletowanie tych wiadomości. Mam również pytanie organizacyjne: czy któryś z kolegów chce mieć adres mailowy uwidoczniony na stronce (np. odpowiedzialny za dział monetki... itd).Czekam na Wasze sugestie i nowe materiały (szczególnie do mniej rozwiniętych galerii). Co do soboty (lub niedzieli) wypatruję sygnałów.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Witam !!!!Pomimo mało sprzyjających poszukiwaniu warunków pogodowych udało mi się wyrwać w poniedziałek (lany dodam)na wypadzik i oto kilka znajdek:http://img296.imageshack.us/img296/2731/znajdki001db2.jpghttp://img329.imageshack.us/img329/5413/znajdki002te5.jpghttp://img182.imageshack.us/img182/4224/znajdki006yb7.jpghttp://img245.imageshack.us/img245/5702/znajdki005ds1.jpgi kilka innych mniej pasjonujących!!hehehpozdrawiamSpiderski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Proszę przy okazji o ID tej monetki:http://img182.imageshack.us/img182/4224/znajdki006yb7.jpgpozdrawiamSpiderski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Masz własciwie wszystko napisane na niej. Dodam tylko ze to cynk średnica 19,5 m/m. Niestety stan jak widać... ale gratuluje. Szukaj dalej w lepszym stanie. pozdr. r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Witam :)No to pogoda się poprawiła to postanowiliśmy trochę poryć . Oto efekty dzisiejszego spacerku z Arturem .Pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Kolejny w ładnym stanie „TAG DER ARBEIT ” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Monetek wyszło w sumie 6 szt ale ta dwójeczka zasługuję na wyróżnienie . 2 Reichspfennig 1924 z „Kłoskiem” Pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Całkowicie zapomniałem o porcelance , oto ona ! Pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Witam :)Jeszcze jedna z wczoraj ,szkoda że tak mocno wytarta.Czy planujemy coś na sobotę ?Pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Witam :) A to buteleczki z dziś ,ładne gniazdko było ale tylko 6 szt przeżyło , wszystkie z Koszalina i napisami . To co z jutrzejszym dniem ? pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Gratulacje butelek.Ja jutro odpadam - szykuję się nach BerlinpozdrawiamArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Witam :) Dziś taki skwar że trzeba było się ewakuować z lasu , ale parę monetek trawiłem , jakieś mam ostatnio szczęście do dwójek . pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Chwała,pogoda dopisuje a towarzystwo - śpi? Ponawiam apel o odrobinę dobrej woli i pomoc w opisywaniu nieopisanego, jak również w fotografowaniu i przysyłaniu (z opisami) koszalińskich znajdek...Jak mi już wiadomo nadchodzący łik-end będzie dla mnie wyłączony z działań w terenie.Czekam na sygnały - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Witam :) Fant z dziś , były dwie ciekawe niespodzianki . Co tam u was panowie ?Pozdrawiam ...J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Witam :(Co tak cichutko ?, nikt nigdzie nie był ?. pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Chwała,w poniedziałek rano wróciłem z powitania kuzyna (powrót z Libanu) - było śmiesznie. Dostałem kilka fajnych gadgetów - choćby francuski niezbędnik czy hinduska maszynka na paliwo suche...generalnie udany wyjazd... a co tam w terenie, jakieś nowości?dalej następuje gospodarka rabunkowa terenów pruskich hi hi...wypatruję sygnałów - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Cześć.Mimo ładnej pogody u mnie jakoś brak czasu na spacery. Wiosna i więcej prac w gospodarstwie" a i w weekend majowy też będę pracował.Nie mam się czym pochwalić. Pozdrawiam. r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Witam :)W tygodniu nie dam rady na spacerek ale w sobotę to sobie chyba odbiję .Pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 25 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2007 Chwała,Jarosławie gdzież to taki śmietniczek trafiłeś i nie podzieliłeś się miejscówką z kolegami - od dłuższego czasu obserwuję Twoje poczynania i śmiem twierdzić: zdrada, zdrada po trzykroć zdrada..." hi hi czyżby czas samotnych wilków ha ha...Jak tam plany na majowe wolne? Ja jestem raczej na miejscu - może więc jak pogoda dopisze to jakichś wypad się uda?Czekam na sygnały - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Witam!Oto skutki sobotniego spaceru po starych drogach..pozdr. Zaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Witam :)Kolejny dzwoneczek do kolekcji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Dzisiejszy spacerek owocny w monetki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Kolejna monetka z dziś 6 PENCE 1909 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Kolejne sreberko :)1 NEU GROSCHEN – 10 PEFENNIGE 1852 EPozdrawiam …J… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 No jeszcze ładny guziczek , parę fotek zostawiłem na później żeby było co oglądać. pozdrawiam … J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.