PGExplorer Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Napisano 9 Kwiecień 2007 Caly czas jestem na etapie wyboru wykrywki stosunko niedrogiej , a zalezy mi by miala i tryb statyczny i dynamiczny - zalezy mi wszak na wykrywce mozliwie uniwersalnej,na militarke i monety...Jak zawsze bede wdzieczny za pomoc i z gory dziekuje !!!Piotr .
ARKADIO.IE Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Witam :) troszkę Cię zaskoczy:)http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=261925#261925pozdrawiam
Pablo02 Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Z Masterem II śmigałem 1,5 roku. O ile na militarkę może być, o tyle na monety nie polecam. Tryb dynamiczny-słaby zasięg ale za to stabilna praca,tryb DUO TON to absolutna porażka, ale w statyku potrafił zaskoczyć zasięgiem na militarce. Ja już przez to przeszedłem więc napiszę, że na Twoim miejscu dozbierałbym na Solarisa lub HS3, ale Ty zrobisz jak uważasz. Pozdrawiam.
PGExplorer Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Napisano 9 Kwiecień 2007 Dzieki bardzo Pablo02 za konkretna odpowiedz. Wlasnie liczylem na taką prawde mowiac !!! Z tego co juz wiem,Solaris to uniwersalna Bestia" , choc sporo drozsza od HS-3 , no ale cos za cos jak to w zyciu bywa ;)Pozdrawiam rowniez rzecz jasna !Piotr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.