RASTCOM Napisano 6 Listopad 2003 Autor Napisano 6 Listopad 2003 ponawiam prośbe czy ktoś z poszukiwaczy nie wie czasem gdzie można się zwrócić żeby dowiedzieć się czy dany żołnież przeżył 45 w polsce i czy jeszcze żyje chodzi mi akurat o żołnierzy niemieckichpozdrawiam rastcom
Gandalf de Grey Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 Salve,Hmmm pytanie troche nie na miejscu - zolnierz niemiecki, zyje w Polsce i czy jescze zyje???? Jako osoba trzecia (nie rodzina) nie otrzymasz danych osobowych. Jesli jest to zbrodniarz - to do IPN, chyba ze Polak sial wcielony do Wermachtu - to moze do organizacji kombatanckich skupiajacych takich bylych...PozdrawiamGandalf de Grey
KacperW. Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 Jak masz dokładne dane żołnierza a on zginął to Ci powinni powiedzieć w organizacji, która zbiera nieśmiertelniki /adresty były już na forum/.
RASTCOM Napisano 7 Listopad 2003 Autor Napisano 7 Listopad 2003 dzięki za odpowiedzi a chodzi mi o niemca który był przełożonym mojego dziadka.Dziadek chciał by wiedzieć czy wogóle jeszcze żyje ale widze że to będzie niestety niemożliwe.A tak przy okazji czy ktoś wie cosna temat archiwum polskich obozów dla niemców w 45 i czy wogóle jeszcze istnieją i czy istnieje gdzieś archiwum kursów szybowcowych organizowanych w polsce przez niemców dla przyszłych pilotów ich samolotów
RASTCOM Napisano 7 Listopad 2003 Autor Napisano 7 Listopad 2003 sorry za literówke ale po imprezie jeszce mi się ręce trzęsą ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.