allen26 Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam!!!!Poszukuje oryginalnych spodni TROPICAL COMBAT UNIFORM (tcu) z okresu wojny wietnamskiej w rozmiarze MEDIUM - LONGza wszelkie wzkazówki bede wdziecznypozdrawiamallen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Wskazówka: sprzedałem w tamtym tygodniu takie (popeliny) na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lt.Horne Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 No,teraz Allen cofnij się w czasie i kupisz sobie spodnie od Cavalry Rangera na Allegro...Cieszę się,że ja nie szukam wskazówek u CR :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 a na ebay.com zaglądałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Dudek, już nie bądź taki dowciapny... Skoro chłopak szuka wskazówek, to mu dałem jedną - że na allegro też można od czasu do czasu coś takiego znaleźć i kupić. Tak się składa że obecnie kilku kolekcjonerów Namu sprzedaje swoje kolekcje, część (jak w moim przypadku) robi wiosenne porządki w szafach. Chyba nie masz mnie za jakiegoś debila, co chce sprzedać gościowi coś co zostało wcześniej sprzedane. Tak to może tylko w Łodzi handlują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lt.Horne Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Zluzuj szelki ,nie spinaj sie tak :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.