sanoczanin Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 panowie moje gratulacje bylo super,jak na pierwsza taka impreze w sanoku to wypadliscie swietnie,zycze wiele podobnych iscenizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 panowie moje gratulacje bylo super,jak na pierwsza taka impreze w sanoku to wypadliscie swietnie,zycze wiele podobnych iscenizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdrajceV Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Mam pare zdjec telefonem robione i lipne zdeczka ale sa :P jestem pierwszy co umieszcza Fotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdrajceV Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 1 ja i kolega :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdrajceV Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Wikingowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdrajceV Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Wiking 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdrajceV Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 znow oni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdrajceV Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Rusek :P Dimitri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdrajceV Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 A to jak podczas jazdy Transporterem fajniy widok z gory :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdrajceV Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Rusek 2 Wasili" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdrajceV Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Wasili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdrajceV Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 No i ja zeby nie bylo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdrajceV Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Wiecej nie mam bo z telefonem na reko latac nie chcialem bo za mna kamera była ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Wooow bluzy wz.43 z pagonami w czerwcu 41 r , ciekawostka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Jeśli aż tak Ci to przeszkadza razwiedczik to mogłeś przyjechać i zaprezentować sie w bluzie wz 35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Może właśnie dlatego że nie mam takiej bluzy, to nie biore udziału w takich imprezach. Ale jak na pierwszą impreze to i tak nieżle wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mont_er Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 No i proszę. Tak to jest gdy ktoś czegoś bardzo chce ale nie może...>>Jeśli aż tak Ci to przeszkadza razwiedczik to mogłeś >>przyjechać i zaprezentować sie w bluzie wz 35.Nawet nie jesteś śmieszny", tylko śmiszny". Tak! Mnie to przeszkadza, bo rezygnując z zachowania reali historycznych Wasza impreza przestała być rekonstrukcją historyczną, a zaczęła być zlotem dziadostwa. Nie mieliście mundurów? Trzeba było nie robić imprezy, a jak mieliście mundury późniejsze, to trzeba było zrobić coś z końca wojny. Jednym słowem spieprzyliście sprawę. No tak... ale oczywiście zraz ktoś mi wyskoczy że ajłatwiej jest krytykować". Nie kochani. Najłatwiej to jest mówić że najłatwiej jest krytykować. Konstruktywną krytykę należy przyjąć i wyciągnąć z niej wnioski.A teraz to co lubię najbardziej. Filmik z TVP3!!!To chyba nie było przełamanie Lini Mołotowa, tylko walki o Berlin i to chyba już koniec końców, skoro nie dość że armia niemiecka kradnie armii szwajcarskiej mundury, to jeszcze ubiera w nie dzieci, które przed kamerą wysłowić się nie potrafią.Do tego nie wiedziałem również że Linię Mołotowa szturmowało głównie Waffen SS, bo przedstawicieli innych formacji militarnych ciężko było tam znaleźć.No i co Wam można powiedzieć, żeby nie wyszło że tylko krytykuję. Trochę mi to wszystko wyglądało na zabawę" w Waszym regionie i tyle. O ile nic w tym złego, o tyle nie rozumiem tego że oczekujecie wyrozumiałości, przy jednoczesnym takim nagłośnieniu tej imprezy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadziu Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 To dziecko jak mówisz , nie uczestniczyło w rekonstrukcji , było wśród widzów jest to syn jednego z rekonstruktorów. Jeśli dokładnie niewiesz to nie pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.