Skocz do zawartości

REKONSTRUKCJA W SANOKU !!!!! c.d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
No i proszę. Tak to jest gdy ktoś czegoś bardzo chce ale nie może...

>>Jeśli aż tak Ci to przeszkadza razwiedczik to mogłeś >>przyjechać i zaprezentować sie w bluzie wz 35.

Nawet nie jesteś śmieszny", tylko śmiszny". Tak! Mnie to przeszkadza, bo rezygnując z zachowania reali historycznych Wasza impreza przestała być rekonstrukcją historyczną, a zaczęła być zlotem dziadostwa. Nie mieliście mundurów? Trzeba było nie robić imprezy, a jak mieliście mundury późniejsze, to trzeba było zrobić coś z końca wojny. Jednym słowem spieprzyliście sprawę. No tak... ale oczywiście zraz ktoś mi wyskoczy że ajłatwiej jest krytykować". Nie kochani. Najłatwiej to jest mówić że najłatwiej jest krytykować. Konstruktywną krytykę należy przyjąć i wyciągnąć z niej wnioski.

A teraz to co lubię najbardziej. Filmik z TVP3!!!
To chyba nie było przełamanie Lini Mołotowa, tylko walki o Berlin i to chyba już koniec końców, skoro nie dość że armia niemiecka kradnie armii szwajcarskiej mundury, to jeszcze ubiera w nie dzieci, które przed kamerą wysłowić się nie potrafią.

Do tego nie wiedziałem również że Linię Mołotowa szturmowało głównie Waffen SS, bo przedstawicieli innych formacji militarnych ciężko było tam znaleźć.

No i co Wam można powiedzieć, żeby nie wyszło że tylko krytykuję. Trochę mi to wszystko wyglądało na zabawę" w Waszym regionie i tyle. O ile nic w tym złego, o tyle nie rozumiem tego że oczekujecie wyrozumiałości, przy jednoczesnym takim nagłośnieniu tej imprezy.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie