m_bomba Napisano 27 Marzec 2007 Autor Napisano 27 Marzec 2007 Witamjak w tytule potrzebuje wszystkich wymiarów zwiazanych z a-rama najbardziej chodzi mi o głowny stelaż i paski do przymogowywania ekwipunku wszelka pomoc pisemna i zdzieciowa mile widziana z góry dziekuje i pozdrawiam m_bomba
Horst Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Nie chcę być nieuprzejmy, ale nie widziałem jeszcze dobrej samoróbki.
Mauser98k Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Zawsze musi być ten pierwszy raz ;-) Drogi kolego M_BOMBA, jeżeli będzie Pan szukał materiału na a-ramę może Pan wykorzystać szelki parciane armi CSLA do zdobycia po taniości na allegro. C
Horst Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Tylko ile takich szelek trzeba wykorzystać? To się opłaca? Bo czeskie kopie z czeskich szelek są po ok 180zł.
Mauser98k Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Bardzo mi przykro, ale wykonania A-ramy z szelek nie próbowałem gdyż nastawiam się na rok 1939, a o tym że mozna wykorzystać szelki czeskie dowiedziałem się stąd że wykonuje się z nich repliki.
m_bomba Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 Witamdzieki za wymiary mam nadzieje ze uda mi sie cos tam wykombinowac jak juz zrobie to pochwale sie na forum i spytam sie o wasze zdanie pozdrawaim m_bomba
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.