dziadziu Napisano 26 Marzec 2007 Autor Share Napisano 26 Marzec 2007 Już kiedyś było ale nie mogę odnaleść tego wątku, chodzi mi o replike mausera 98 strzelającą kal. 6mm . Gdzie i za ile można go zakupić.Dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 O nie...znowu ; <Nie zakupisz bo złamiesz prawo, a 6mm przy mauserze pierdzi a nie strzela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 ober - pogadaj z wyszukiwarką, było o tym conajmniej milion razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Kee...przecież ja wiem? jedynie stwierdziłem fakt co do dostępnpsci, legalnosci i działania takiego czegoś ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlopiur Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 6 mm,ale ASG http://www.asg.com.pl/index.php?cPath=0 ten człowiek Ci go sprowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.